Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Így éljétek túl a téli lehangoltságot a munkahelyen!

A Farsang nem csak a gyerekeké!

Szilveszterkor jókívánságokkal és fogadalmakkal, új reményekkel vágunk neki az újévnek… utána hirtelen beüt a január, ami egyben sokak szerint az év legdepresszívebb hónapja.

Visszatérünk a munkába és rájövünk, hogy a hétköznapok ugyan olyanok, mint mindig. Lassan megszegjük az újévi fogadalmainkat, kevés a napsütéses órák száma… és mi egyre enerváltabbak és elcsigázottabbak leszünk, minden nap a tavaszt emlegetjük.

De nem kell, hogy a tél vége ennyire lehangoló legyen!

Ha kicsit jobban belegondolunk, mindig van minek örülni és megteremthetjük azokat a körülményeket, amikben nem kap helyet a negativitás.

Nincs ez másképp a munkahelyeken sem. Bár a legtöbben a céges csapatépítést, sportversenyeket, családi napokat nyárra szervezik, februárban sem kell felüdülés nélkül maradnotok. A farsang számtalan lehetőséget rejt a munkahelyeken is! Hoztunk 3 kihagyhatatlan lehetőséget ahhoz, hogy ne csak tavasszal lendüljetek be:)

  1. Februárban jelöljetek ki egy péntek délutánt, amikor kicsit megváltoztatjátok az irodát. Nem kell azonnal jelmezbe öltözni – papírból tökéletes kiegészítőket készíthettek úgy, mint a bajusz, a kalap, szakáll, csokornyakkendő, korona és társai… hurkapálcára ragasztva pedig igazi karneváli kiegészítőkre tehettek szert. Szerezzetek be néhány fánkot és üdítőt, egy csocsóasztalt, egy pingpong-ot és egy darts-ot. A fotókról se feledkezzetek meg- később az irodába kitéve örömmel emlékezhettek vissza erre a februári délutánra:)
  2. Ha nem csak egy délutánra szeretnétek feldobni a hangulatot, tartsatok farsangi hetet! A beöltözés nem csak a gyerekeknek mókás! Az irodai munkában persze a dresscode nem mindig engedi meg a Chewbacca jelmezt, de egy-egy kiegészítővel vidám pillanatokat szerezhettek egymásnak…férfiaknak ing alá kötelező a Superman-es póló!Ne ijedjetek meg, ha Justin Trudeau megteheti, Ti is…
  3. Ha nagyobb volumenű partiban gondolkoztok, van egy jó hírünk: a rendezvényhelyszínekhez februárban szuper árakon juthattok hozzá! Rendezzetek egy igazán nagyszabású farsangi bulit, mondjuk Nagy Gatsby stílusban és indulhat a jelmezverseny. A felhőtlen szórakozáshoz pedig jöhet a házi kaszinó. Stílusos és szórakoztató!

További vállalati farsangi ötletekért keress minket!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük