Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

5 dolog, amitől tutira nektek lesz a legjobb karácsonyi partytok!

Bizony, megint eltelt egy év, és nagyon itt az idő, hogy nekiláss a céges karácsonyi party szervezésének, ha még nem tetted. Ha még bele se kezdtél, azért olvasd el, ha elakadtál, azért, ha pedig már mindent lefixáltál, azért, hátha tippjeink alapján belecsempészel még egy kis extrát!

1. Ha kollektíve utáltok kiöltözni, ne feszengjetek körömcipőben és nyakkendőben, szervezzetek csúnya pulcsis partyt! Ha nem akad ilyen a szekrényedben, ne aggódj, pár ezer forintért beszerezhetsz egyet egy turkálóban!

via GIPHY

2. Így év végén mindig számot vetünk, jönnek a fogadalmak, összegezzük, milyen is volt az évünk. De ha tudni szeretnétek, milyen lesz a következő, ajánljuk jósnőink, kártyavetőink segítségét. Velük garantáltan meglepetésekkel teli lesz a karácsonyi buli!

3. Főleg egy nagyobb cégnél ilyenkor sokféle munkakörben dolgozó ember gyűlik össze, a táncparkett ördögeinek elég, ha jó a zene, de ha kedveznél a kocka kollégáknak is, meleg szívvel ajánljuk az  Icaros nevű eszközünket. A VR szemüveget felvéve egy virtuális valóságba csöppenhettek, ahol különböző küldetéseket kell teljesíteni, például hegyek között repülve tüzes karikákon átjutni… ki ne akarna szuperhős lenni?

4. A karácsonyi céges party jó alkalom lehet arra is, hogy megismerjük egymás családtagjait is, és őket is vendégül lássuk. Ha egész apróságok is érkeznek, ne ess kétségbe, tudunk biztosítani gyermekfelügyeletet, játszóházat animátorokkal, sőt, arcfestőket is, így nem csak a kollégák, de azok gyerkőcei is ódákat fognak zengeni apa vagy anya céges bulijáról.

5. Nincs karácsony Kevin, akarom mondani játék nélkül. Egy jó kis társasjátékozás mindig összehozza az embereket és oldja a hangulatot. Szerintünk egy igazán menő karácsonyi bulin tutira ott van a Twister mászófalunk. Ez az egyik legszórakoztatóbb eszközünk, mert egy játékos ügyességi eszköz, amit nemtől, kortól függetlenül bárki nyugodtan kipróbálhat, és biztosan élvezni fog! A játékszabály egyszerű, az ismert Twister játékhoz hasonlóan, a játék legelején kisorsolunk egy színt. A játékos csak azokra a fogásokra léphet, illetve azokba a lyukakba rakhatja a cölöpöket, amelyik színt kisorsoltuk. Így kell eljutnia a fal tetejéig.

Természetesen ételről, italról és egy ütős helyszínről érdemes még gondoskodni, utána már csak ki kell értesíteni a kollégákat.

Jó bulizást kívánunk!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük