Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Örömhír! MaReSz tagok lettünk!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségének tagjai lettünk! Hogy mit is jelent ez pontosan ránk és ügyfeleinkre nézve, arról Czakó Mártonnal, a TEAM Rekreáció ügyvezetőjével beszélgettünk.

A MaReSz a rendezvényszakma elsődleges képviselője, mely kiszolgálja a szakmai igényeket, valamint képviseli a rendezvényszervezők és az iparág érdekeit. A MaReSz feladata és kötelessége minden olyan állami, üzleti és civil kezdeményezés és erőfeszítés támogatása, amelynek célja, hogy hazánk rendezvénybarát ország legyen és növekedjen Magyarország szerepe és jelentősége a nemzetközi rendezvénypiacon. Ebben segédkezik mostantól a TEAM Rekreáció Kft is.

2003 óta szenvedélyünk a rendezvényszervezés, legyen szó zenei fesztiválról, családi vagy céges sportnapról, konferenciáról vagy kiállításról.

Saját eszközparkunk lehetővé teszi számunkra, hogy vállaljuk rendezvények teljes körű lebonyolítását, élményalapú outdoor csapatépítő tréningek megszervezését, illetve, hogy szórakoztató- és sportprogramokat biztosítsunk alvállalkozóként. Ráadásul a megszokott szórakoztató eszközök mellett különböző sporteszközök széles palettájával is rendelkezünk, így sportversenyek, bajnokságok lebonyolítása sem jelenthet akadályt, legyen szó bármely csapat- vagy egyéni sportágról vagy akár a különböző extrém mozgásformák egyikéről.
A TEAM Rekreáció ügyvezetője, Czakó Márton elmondta, hatalmas elismerés hogy alkalmasnak találtak minket a tagságra.

„A legfontosabb feltétel szerintem, hogy három, legalább egy éve rendes tagnak kell az ajánlása, ezenkívül rendezvényszervezés területén kell dolgoznod, és el kell fogadnod az Alapszabályt, a Szervezeti és Működési Szabályzatot és az Etikai Kódexet”

– mondta Márton.

A MaReSz tagjai közt egyébként nem kisebb neveket tartanak számon, mint az Avalon Resort & Spa, a Club Tihany Zrt, az Event and More Kft, a Hungaroring Sport Zrt, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ Zrt. vagy a Kempinski Hotel Budapest Zrt., hogy csak párat említsünk.

„Az, hogy MaReSz tagok lettünk, elsősorban szakmai elismerés, másodsorban lehetőség, hogy megismerjük, megismertessük magunkat a szakma hazai képviselőivel. A tagság keretein belül részt vehetünk konferenciákon, klubesteken, képzéseken, és szakmai adatbázisokhoz is hozzáférhetünk”

– tette hozzá a TEAM Rekreáció vezetője.

Ügyfeleink számára pedig biztosíték.

„Biztosíték, mert olyan partnerrel, alvállalkozóval dolgoznak, aki a legnagyobb hazai szakmai szervezet tagja. A szervezet szabályai iránymutatást, Etikai Kódexében meghatározott etikus piaci magatartás pedig garanciát jelent az ügyfeleknek a szolgáltató munkájára”

– mondta az ügyvezető.

Évek óta terveztük, hogy elindítjuk a tagsági folyamatot, amire a mostani járványhelyzet időt, lehetőséget adott. Bízunk benne, hogy a tagság jelentette előnyöket mihamarabb hasznosíthatjuk! A MaResz munkájáról bővebben itt olvashatsz.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük