Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Igazi szabadulós, nyomozós játék-élmény home officeban? Igen!

A mostani helyzetben jobbnak látod nem kimozdulni otthonról, de már vágysz egy jó kis csapatépítőre, minőségi időre a kollégákkal? Megértjük! És mutatjuk a tökéletes megoldást, a Battlejungle ugyanis megalkotta a HQ játékot, ami egy olyan online csapatépítő játék, amelyben maximálisan átélheted a szabaduló szobás játékok adta izgalmakat, együtt gondolkodhatsz, szórakozhatsz a kollégáiddal anélkül, hogy ki kéne lépned a lakásból.

Mióta velünk van a covid, sok minden megváltozott, vannak cégek, ahol a kollégák teljesen home officeban dolgoznak magányosan, míg azelőtt egy nyüzsgő irodában. Vannak csapatok, melyek kettészakadtak és váltják egymást, így védve egymást és biztosítva a munkát. És vannak olyanok is, akiknek egy része otthonról, míg mások az irodában dolgoznak. A covid az emberi kapcsolatokra is hatással van. Hogy kicsit azt érezhesd, minden újra a régi, és egy csapat vagytok, bárhogyan és bárhol is dolgozzatok, nincs is jobb, mint egy jó csapatépítő, méghozzá a legbiztonságosabb formában: online.

De hogyan is működik? Mindenről a Battlejungle gondoskodik, nektek semmi másra nem lesz szükségetek, csak az email-címeitekre, és már bele is vághattok a nagy kalandba. Például képzeljétek el, hogy a cégetek könyvelője elutazott, hogy kipihenje fáradalmait a nagy hajtás után, de munkája egy apró malőr miatt nem jutott el az adóhatósághoz, és nektek kell megoldani, hogy az időben célba érjen, különben… Igen ám, de a problémák ott kezdődnek, hogy fogalmatok sincs, melyik az irodája, a számítógépe, mi a jelszava, és ezek csak az első bökkenők…

Minimum 3 fős, maximum 6 fős csapatokban tudtok játszani, és természetesen versenyezhettek is egymással. Csapattagjaiddal Messengeren, e-mailben, Skype-on, vagy akár Zoom-on tudod tartani a kapcsolatot, és együtt gondolkodni a feladványokon, kódok megfejtésén. Minden feladatot egy virtuális e-mail fiókban kaptok meg, és a rejtvények megfejtéséhez tudjátok használni okostelefonjaitokat és persze a Google-t is. A játékidő kb 60 perc, de nincs határidő, sőt, abba is lehet hagyni és visszatérni később, a lényeg a szórakozás. Minden korosztály és cég megtalálja a neki megfelelő játékot, ugyanis a játékok vállalatra szabhatók, ráadásul a játék megálmodói gondoltak a kezdőkre, haladókra és a vérprofikra is, már ami a nehézségi szintet illeti.
Minden feladat megoldásával pontot szereztek, rossz válasz esetén pedig pontot veszítetek. Ha elakadnátok, kérhettek segítséget, háromféle módon is. Abszolút átélhetitek az igazi nyomozós játékok nyújtotta izgalmakat.

„Vicces volt, mert folyamatosan e-mailek záporoztak és mindig volt benne valami izgalom, szóval jól szórakoztunk. Aztán kihívást is jelentett, mert azért elég sokat kell agyalni, olyan, mint egy puzzle. A végén meg óriási öröm volt, hogy megmentettük a céget”

– mesélte Ági, aki a kollégáival már kipróbálta a játékot.

A covid miatt valószínűleg elmaradnak az évvégi nagy céges bulik, de ha valami maradandó élménnyel lepnéd meg kollegáidat, vágjatok bele ti is a nagy kalandba. Már kész van a karácsonyi verzió, ami ajándéknak sem utolsó. Ebben a játékban egy karácsonyi nyomozás kellős közepébe csöppentek bele: eltűnt ugyanis a cég karácsonyfája és vele együtt az ajándékok is. Grincs vagy talán valaki más a tettes? Ha együtt dolgoztok, minden információ megszerezhető, és visszakerülnek az ajándékok. Ha már ki is próbálnátok, itt minden részletet megtaláltok: https://battlejungle.com/hq-games

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük