2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Céges karácsonyi ajándékon töröd a fejed? Ne keress tovább!

Van egy tuti tippünk, mely nem szokványos, garantált a jókedv, izgalom és szórakozás, a céged minden munkavállalója részesülhet belőle és maradandó, minőségi élményt nyújt. Ha felkeltettük az érdeklődésed, olvass tovább.

Idén a karácsony is kicsit más lesz, a nagy céges évvégi bulik elmaradnak, és most a közös sörözésekről, vacsorákról is le kell mondani, hisz a szórakozóhelyek és éttermek is zárva vannak a koronavírus járvány miatt. A közös ünneplésről viszont nem kell letennetek 2020-ban sem, a Battlejungle ugyanis megalkotta a teljesen online csapatépítő játékai mellett – melyekről már itt írtunk – a karácsonyi verziót is.

Az ünnepi kiadásban a résztvevőknek különböző kihívásokat kell közösen megoldaniuk, így a csapatot nem csak a karácsony hangulata járja át, de újra érezhetik, milyen együtt gondolkozni, dolgozni, mint a home office előtt.

Ebben a játékban a kollégáiddal együtt egy karácsonyi nyomozás kellős közepébe csöppentek. Grincs vagy talán valaki más a tettes? Ha együtt dolgoztok, minden információ megszerezhető, és visszakerülnek az ajándékok.

A céges karácsonyi csapatépítés játékideje kb 60 perc, így az ünnepek előtti őrületben is tuti mindenkinek jut rá ideje. A játék felületén korlátlan számú csapat létrehozható, a csapatok 3-6 fősek lehetnek, és akár versenyezhettek is egymással, hisz a játék végén minden résztvevő megjelenik a csapatnevükkel a toplistán. Olyan, mint egy meghitt karácsonyi társasjátékozás, izgalmas online megoldásokkal és a szabadulós-nyomozós játékok nyújtotta izgalmakkal, fordulatokkal.

És hát minden rosszban van valami jó: itt nem kell bajlódni azzal, hogyan jutsz haza és mit vegyél fel, nyugodtan viselheted a leggiccsesebb karácsonyi pulcsidat, vagy akár a köntösödet, kortyolgathatsz közben egy kis forralt bort, hisz a saját kanapédról játszhatod.

Ha nagyon rákattannátok az online csapatépítőre, van még egy jó hírünk! Aki megrendeli a karácsonyi játékot, most kap egy 20 százalékos kupont, melyet felhasználhat a következő játék megvásárlásánál. További információkért írj nekünk.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük