2024 július 18, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

7 rendezvényeszköz, amivel sikeres lesz a szezonnyitás az enyhítések után 

Mi nagyon pozitívak vagyunk, és hőn reméljük, hogy már akár majálisokat és nyári rendezvényeket, csapatépítőket lehet majd tartani 2021-ben.
Mi nagyon pozitívak vagyunk, és hőn reméljük, hogy már akár majálisokat és nyári rendezvényeket, csapatépítőket lehet majd tartani 2021-ben. Azzal viszont tisztában vagyunk, ha lehet is, semmi nem lesz egyből a régi, a covid nem fog elpárologni varázsütésre, így csokorba szedtük most azokat az eszközeinket, amelyekkel tudjátok tartani a távolságot, de egyben nagyon szórakoztatóak is, amire valljuk be, már mind ki vagyunk éhezve.

3D karika

Ezzel az eszközzel egész biztosan különleges élményben részesítheted a résztvevőket. Bár a valóságban is nagyot fordult a világ, ebben a szerkezetben ezt szó szerint is átélhetitek. Ha elegetek van a rátok nehezedő nyomásból, akkor is tökéletes választás, mert megtapasztalhatjátok benne a súlytalanság állapotát.

Zorb

Na, ha valamiben ebben a hatalmas gumilabdában 100 százalékos a védelem. A zorb minden rendezvény kedvenc eszköze, legyen az családi nap, sportnap vagy céges buli, mindenki ki akarja próbálni ezt a páratlan szórakozást, ami egyszerre pörgős és megnyugtató.

Buborékfoci

Ez már a zorb egy továbbfejlesztett verziója, a játék során egy felfújható gömbben futballozhatsz, miközben a buborékok felfogják az ütközés erejét. Nem csak a játékosoknak, a nézőknek is hatalmas élmény lesz, ha ezt az eszközt választod.

Dodgebow

Ez a játék ideálisan ötvözi a dodgeball és a paintball legjobb elemeit, miközben a játékosokat a nyilak végén lévő habszivacs és védőfelszerelés óvja az esetleges sérülésektől. Maga a játéktér és a szabályok hasonlóak a paintballhoz, a különbség, hogy speciálisan kialakított nyilakkal és nyílvesszőkkel kell harcolni. És mivel egymás elől bújkáltok és rohangáltok, itt is garantált a másfél méter távolság.

Lábtengó

A lábtangó és lábtenisz pálya bérlése remek ötlet céges sportnapra, de családi napokon is mindig remek szórakozást nyújtanak ezek az egyszerű, de mégis kiváló ügyességi sportjátékok. Ha költséghatékonyabb megoldáson töröd a fejed, ez egy jó választás.

Léghoki, teqball vagy ping-pong

Ezekben az a jó, hogy rossz idő esetén beltéren is elhelyezhetők, és az asztalok mérete miatt adott a távolság.

SUP

Az elmúlt években feltérképeztük a legszebb SUP-túrára alkalmas helyeket, ahol biztonságosan tudtok evezni és nincs más dolgotok mint élvezni a természet szépségeit, miközben jól szórakoztok. Mivel mindenkinek saját deszkája van, szinte lehetetlen a bacicsere.
Ha már ki is találtátok, melyikkel nyitnátok a szezont, keressetek minket bizalommal. További eszközeinkből weboldalunkon  tudtok szemezgetni, ha pedig kérdésetek van, elérhetőségeink bármelyikén készséggel állunk rendelkezésetekre.

Kapcsolódó cikkek

Erre az 5 dologra figyelj 2023-ban a sikeres rendezvényért

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük