2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Élményt gyűjtenél nyáron a gyermekednek? Megtaláltad a tökéletes tábort!

Ha gyermeked szereti a sportokat, élményeket, természetet, neki találtuk ki a Freshlife sport- és élménytábort.

A lehető legváltozatosabb programokat állítjuk össze, megismerhetik számtalan fesztivál eszközünket, az egyszerű ügyességi feladatoktól, a csapatban történő versengésen át, a szabadidős tevékenységekig kipróbálhatják magukat a gyerekek. Ráadásul mindenről mi gondoskodunk, neked csak el kell hoznod és a nap végén érte kell jönnöd. Mondjuk is a részleteket!

KIKNEK?

8-14 éves kor között várjuk a gyerekeket.

HOL?

Budapesten, a Római parton a BiPi Villában rendezzük meg táborunkat, de két kirándulást is teszünk: a gyerekekkel busszal utazunk egyszer Dobogókőre, ahol erdei kalandok várnak rájuk, egyszer pedig Nagykovácsiba, ahol sok új sporteszközzel és mozgásformával ismertetjük meg őket. A BiPi Villa a Római parton található épület, hatalmas, 2000 nm-es kerttel, saját parkolóval.

MIKOR?

Hétfőtől péntekig tart egy turnus, június 14 és augusztus 20 között összesen 8 turnust tervezünk. A tábor reggel 7:30-kor nyitja meg kapuit, és 17:30-kor zárja.

MIT FOG OTT CSINÁLNI?

A lehető legváltozatosabb kül- és beltéri programokat állítjuk össze kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ahol szuper jó élményekkel gazdagodva térhetnek haza nap végén.
1. nap: Élményprogramok sok-sok játékkal. Megismerkedhetnek állandó eszközeinkkel, mint a csocsó, ping-pong, darts, gumiasztal, streetball, teqball, kubb, léghoki, még sok más eszköz mellett.
2. nap: Kirándulás a közeli Pilisben, ahol erdei programok várják a kirándulókat.
3. nap: Közös versengésre invitáljuk a gyerekeket, olimpiai versenyt rendezünk számukra, atlétika, ergométerek, íjászat, célba rúgás és az ügyességi versenyek mellett még kiegészítő programokon is részt vehetnek.
4. nap: egy igazi élmény nappal kívánjuk tetézni a tábor hangulatát, ahol dodgebow, lasertag, rekesztorony építés és zorb áll rendelkezésre.
5. nap: A hét zárásaként megbeszéljük az egész héten szerzett tapasztalatainkat és élményeinket egy kis kvíz mellett, alkotunk, kézműveskedünk.

MIT FOG ENNI EGÉSZ NAP?

Napi három alkalommal eszünk együtt. Tízórai, ebéd, uzsonna. (Jelentkezéskor jelezzétek felénk, ha gyermeketek ételérzékeny, vagy valamilyen diéta alapján étkezik.)

HOL TUDOK JELENTKEZNI?

A jelentkezés a webes űrlap kitöltésével történik, melyet itt találsz.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük