2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Íme, ami miatt még a kamaszok is rohanni fognak a falunapra

A falunap szervezés 2021-ben nem kis feladat, mindenkinek megfelelni egyszerre ugyanis nagyon nehéz. Ezen a napon fiatal és idős, gyerek és szülő, család, barátok, szomszédok összegyűlnek, hogy együtt szórakozzanak, kiszakadjanak egy kicsit a mókuskerékből, és vidámsággal, mulatsággal töltsék az időt. Mi most abban segítünk, hogy a ti falunapotok igazi érték legyen, izgalmas programokkal, élményekkel, minden korosztály számára, és bemutatjuk a nagyágyút is, amiért mindenki odáig lesz.

Falunap programok gyerekeknek és babáknak

Kezdjük a gyerekekkel, hiszen, ha ők jól érzik magukat, akkor mindenki. Szerintünk elmaradhatatlan és örökzöld sláger a légvár, ám ha valami különlegeset vetnél be idén, ne a kalsszikust válaszd. Eszközeink között találsz csúszdás légvárat, gladiátor légvárat , felfújható óriás csúszdát, akadálypályát, vagy éppen a bungee runt, ami egy igazán vicces ügyességi játék. A lényege, hogy egy társaddal versenyezve kell a felfújt pálya végére érni – minél gyorsabban – ráadásul mindezt úgy, hogy egy rátok rögzített vastag gumikötél húz vissza a start felé. Nem egyszerű feladat, de megéri kipróbálni!

Célszerű a babákra is gondolni, hogy anya és apa is kicsit kikapcsolódhasson. Babajátszónk a legkisebbek örömére készült, ahol szüleikkel, egymással, vagy animátorainkkal fedezhetik fel a korosztályuknak való, biztonságos, de rendkívül szórakoztató játékokat.

Az Angry Birds csúzlink a nagytesók kedvence lesz, a játék során a mérges madarakat egy óriási csúzli segítségével tudják ellőni a csemeték. Egy biztos, ezt a játékot, mindenki ki akarja majd próbálni. A csillámtetoválás, vagy arcfestés közben kicsit szusszanhatnak a gyerekek, ha pedig arra is gondolnál, hogy szüleikkel, nagyszüleikkel közösen is szórakozhassanak, népi eszközeink közt megannyi vicces játék közül válogathatsz.

Falunap programok kamaszoknak

Hogy a nagyobbak, vagy a felnőttek se maradjanak szórakozás nélkül, vesd be a rodeo bikát, a szkander gépet , vagy az XXL csocsót , ahol egyszerre 8 fő hódolhat szenvedélyének. Ha kicsit extrémebbre vennétek a figurát, feltétlen próbáljátok ki az élő kuglit, a 3D karikát, vagy a rekesztorony építést.

Ha pedig nagy duranást akarsz, ami mindent vinni fog, és még a kamaszokat is felállítja a tv elől és kicsalogatja a város apraja nagyját a falunapra, akkor bizony a nagyágyút kell bevetni, ami nem más, mint a BAGJUMP . Hat, nyolc, tíz méteres tornyaink közül választhatsz, innen kell egy speciális párnára ugrani ejtőernyő és gumikötél nélkül. Az ugrópontoknál 1-1 szakképzett instruktor mondja el a szabályokat, hogy sikeres legyen az ugrás. Ez az, amit mindenki tátott szájjal fog nézni.

Minden eszközünkről további információkat találsz itt, a weboldalunkon, ahol egyből meg is tudod rendelni azokat.

 

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük