2024 július 18, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Kihoztuk a legtöbbet 2021-ből

Így telt számunkra a pandémia második éve

 

A rendezvényeket tekintve a 2021-es szezon is tartogatott izgalmakat – mutatjuk, hogyan sikerült túllendülni ezeken.

A rendeleti korlátozások mellett azt tapasztaltuk, hogy korábbi megrendelőink, illetve azok, akik újonnan érkeznek hozzánk még nem állnak készen a jól megszokott nagyszabású céges rendezvények megtartására. A fesztiválok is váratnak magukra, bízunk benne, hogy jövőre ismét együtt sportolhatunk és bulizhatunk a látogatókkal.

A megfelelő biztonsági szabályozások betartásával szerencsére idén is sok-sok rendezvényt szerveztünk és rengeteg helyre jutottunk el partnereinken keresztül. Így az idén több, mint 100 napot töltöttünk különböző rendezvényeken, hazánk több, mint 50 településén.

A nagy céges rendezvényeket pótolva kisebb létszámmal lebonyolítható csapatépítő tréningeket szerveztünk számos vállalatnál. Az év mind a négy évszakában, városokban, folyókon és erdőkben is élmény alapú outdoor tréningeket szerveztünk. A tavalyi év után igazi felüdülés volt, mivel mi is szívesen töltünk időt a szabadban. Közben az irodában sem állt le a munka, sokat dolgoztunk a csapatépítő program palettánk bővítésén, hogy mindenki számára megfelelő program elemekkel tudjunk előrukkolni a 2022-es rendezvényszezonra.

A rendezvények és tréningek mellett egy nagyszabású online tartalomgyártó program keretein belül több, mint 1000 videót készítettünk el, amelyekben különböző mozgásformák képviselői nyújtanak segítséget azoknak, akik otthon szeretnének sportolni a home office időszakában.

A Legfittebb Munkahely sportprogramot tovább fejlesztettük, az ezzel kapcsolatos munkánk eredményét 2022-re várjuk. Nagy lelkesedéssel készülünk arra, hogy a különböző szervezetek munkahelyi mozgásprogramjának koordinálását a kezünkbe vehessük.

A TREHAB fizioterápiás központunk tavasszal nyitotta meg kapuit, gyógytornászaink és szakembereink sok-sok embernek nyújtottak segítséget.

A nehézségek ellenére volt, van és lesz mivel foglalkoznunk. A téli időszakban nagy erőkkel készülünk a 2022-es évre. Várjuk, hogy találkozzunk, vigyázzatok magatokra!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük