2024 április 13, szombat

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Egynapos csapatépítők országszerte

Egynapos csapatépítők országszerte

A csapatépítés célja azon túl, hogy kikapcsolódtok és közös élményeket szereztek, a kommunikáció és az interperszonális kapcsolatok erősítése, a kreatív gondolkodás ösztönzése és a problémamegoldó készség fejlesztése. A csapat által hozott energia rendkívül értékes, és ezt tovább erősíthetitek egy emlékezetes nappal. A csapatépítő események szervezése segíthet a munkavállalóknak abban, hogy olyan emberekkel is kapcsolatot tudjanak építeni, akikkel a munkahelyen nem érintkeznek. A csapatépítés növeli az elkötelezettséget, újrateremti és megerősíti a dolgozók közötti kapcsolatot. Javul a csoportdinamika, ahogy a munkavállalók a játékokon keresztül építik a készségeiket. A napi rutin felrázása és a játékos környezet kialakítása segít megváltoztatni a megszokott hierarchiát. A csapatmunkával együtt épül a bizalom, valamint a vezetői és kommunikációs készségek. 

Legyen ez egy olyan nap, ahol mindenki jól érzi magát, élményeket gyűjt és jószívvel gondol vissza rá. A többnapos csapatépítéseket nem mindig könnyű eszközölni, a családosok nehezen oldják meg a hosszabb távollétet, pedig az esemény lényege, hogy az egész csapat együtt legyen. A megoldás, hogy egynapos csapatépítést szerveztek, ahova mindenki el tud menni és egy izgalmas és szórakoztató napot töltötök el együtt.

Mi pedig szolgáltatjuk hozzá a tippeket, hogy legyen kalandos, élvezetes és felejthetetlen csapatépítésetek.

Ezen a napon tegyétek félre a vállalati dolgokat

A legsikeresebb, legemlékezetesebb csapatépítő események azok, amelyek nem tűnnek átlagos irodai napnak. Ez a nap ne a vezetői leckékről vagy gyakorlati tanulságokról szóljon. Az együtt töltött idő, az élmények megosztása vagy a közös cél érdekében végzett vicces, sportos feladatok kötődést alakítanak ki. Legyen főszerepben a kikapcsolódás – a GPS nyomkeresés közben koncentráció szükséges, ami leköti az gondolataitokat, így biztos minden gondterhes gondolat megszűnik létezni.

Térjetek el a megszokottól

Az új dolgok kipróbálása jó hangulatot teremt és ez a vállalkozásnak és a munkavégzésnek is jót tesz. Válasszatok valami egyedit, ami kissé kívül esik a komfortzónátokon, ami arra ösztönözhet, hogy új kapcsolatokat teremtsetek. Az extrém körverseny kalandos, izgalmas és aktív kikapcsolódást biztosít. Kis és nagy létszámmal is megvalósítható, vérpezsdítő és élményszerű program.

Tartsátok fenn a pozitív energiát az irodában

Sok csapatépítés csak megtörténik, majd hamar elfelejtődik. Fontos lenne, hogy megmaradjon az a kellemes légkör és szellemiség, ami az irodán kívüli programon volt érezhető. Ebben az fog segíteni, ha igazán kreatív és emlékezetes csapatépítő napot szerveztek, amit mindenki sokáig felemleget. Egy városi számháború során nem csak a gyerekkori kedves emlékek térhetnek vissza, de a szégyenlőséget is félre kell egy kicsit tenni, hogy ne zavarjon, ha valaki furcsán néz rátok, miközben ti nagyon jól mulattok.

Sportos programok kis és nagy csapatok számára

Minden cégnél megvannak a foci szerelmesei ezért bátran rendezzetek kispályás focikupát, vagy a sokak számára nyári hangulatot idéző röplabda bajnokságot, hogy a versenyszellem mellett nap végére meglegyen a kellemes fáradtság és ne maradjon el a sikerélmény sem. A sport bizonyítottan oldja és segít kezelni a stresszt, így egy csapatépítésen ezek a programok tökéletes választás lesznek. A Céges Olimpiát is nektek szánjuk, ha fontos számotokra a mozgás. Ez tulajdonképpen egy mini sportnap, rengeteg sportággal, egyéni és csapatversenyekkel, a végén egy hivatalos eredményhirdetéssel.

Irány a szabadba, vidd a csapatépítést az irodán kívülre

Az irodán kívüli csapatépítések egyik célja a mentális és fizikai egészség fejlesztése. Mi más szolgálná ezt még jobban, mintsem, ha ez a szabadban, természet közelben történik. Az outdoor programok teljes feltöltődést nyújtanak, főleg, ha együtt a csapattal még izgalmak is várnak rátok. A vadon kaland magáért beszél – túra és trükkök közös alkalmazása, hogy az irodán kívül is jól boldoguljatok. De szuper ötlet természet triatlont is rendezni, ami pedig egy igazi nyári, aktív szabadtéri csapatépítő a kollégákkal, ahol a megszokott környezetből kilépve, a természetben, egy kis mozgással igazi kikapcsolódás és feltöltődés lesz.

A meglévő csapatépítő programokat feldobhatjátok még 1-2 rendezvényeszközzel. Így már csak egy jó helyszínt kell találni és összeáll az egész napos, igényetekre szabott csapatépítő.

Határozottan hiszünk abban, hogy az emberi kapcsolat a kulcs minden mögött, és ha a céges ügyek mellett az emberi oldalról is gondoskodunk, akkor a csapat igazán sikeres lehet. 🙂

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük