2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

llyen egy 2022-es falunap

Nyáron a fesztiválok mellett még a falunapok is nagyban dübörögnek. Ilyen jó időben mindenki szeret kint lenni a szabadban és együtt mulatozni, szórakozni a barátokkal. A trend ebben is évről évre változik, azonban vannak olyan jól bevált programok és eszközök, amin kár változtatni. Régebben is rendkívül kreatív volt a szórakoztatás, ezért a hagyományokhoz mindig érdemes visszatérni. Hoztunk neked egy csomó ötletet és lehetőséget, ha minőségi falunapot szeretnél szervezni.

Legyen minőségi és kreatív

Népi játékaink között mindent megtalálsz, ami egy hangulatos, vidám, népies falunaphoz szükséges. Az egyik kedvenc játékunk például a gólyaláb, amivel próbára tehetitek ügyességeteket és gyerekeknek – felnőtteknek egyaránt kihívás. A mozgás és a nevetés garantált, de ha jut rá idő, akkor szervezz gólyalábas focibajnokságot, ami életre szóló élmény lesz.

Egy igazi tradicionális tematikájú rendezvényen kiváló megoldás lesz a hordógörgetés, de ha már itt tartunk, a kicsik imádni fogják a hordólovaglást is. Ez eredetileg egy francia ügyességi játék, és nemcsak remekül fejleszti az egyensúlyérzéket, de nagyon jó móka is. Mindenképp próbáld ki, ha szeretnéd, hogy a játék résztvevőin kívül az óriási nézőközönség is kiválóan szórakozzon.

Mindig gondolkodj csapatjátékban, ha már a barátokkal való közös élményszerzésről van szó. A méta több évszázados hagyománnyal rendelkező játék, a baseball és a krikett magyar megfelelője. Élvezetes ügyességi labdajáték, amelyben az egyik csapat célja a labdát minél messzebbre elütni, majd befutni a célba, mielőtt a másik csapat visszajuttatja a labdát a kiindulópontra.

Jöjjön egy örökzöld: a zsákban futás. Egyszerű, de annál szórakoztatóbb játék, családi napok színesítéséhez remek és költséghatékony választás, amiben nem csak sok lesz a nevetés, de kellőképpen el is fog fárasztani benneteket.

Ezek után már csak bőséges lakomáról kell gondoskodni, mert ennyi jókedv és mozgás után bizony megéhezik a nép apraja-nagyja. 

A falunap nem gyerekjáték… vagy mégis? 

Ahhoz, hogy a falunapotok igazi érték legyen, izgalmas programokkal, érdemes élményekkel szolgálni minden korosztály számára. A falunap sokféle színes programot biztosíthat nemcsak a felnőtteknek, de a fiataloknak és gyerekeknek egyaránt.

Ha a gyerekek jól érzik magukat, akkor mindenki mási is. Elmaradhatatlan sláger a légvár, ám érdemes valami különlegeset bevetni idén, szóval most ne a klasszikust válaszd. Eszközeink között találsz csúszdás légvárat, gladiátor légvárat, felfújható óriás csúszdát, akadálypályát, vagy éppen a bungee runt, ami egy igazán vicces ügyességi játék.

Célszerű a babákra is gondolni, hogy anya és apa is kicsit kikapcsolódhasson. Babajátszónk a legkisebbek örömére készült, ahol szüleikkel, egymással, vagy animátorainkkal fedezhetik fel a korosztályuknak való, biztonságos, kedves és szórakoztató játékokat.

Az Angry Birds csúzlink a nagytesók kedvence lesz, a játék során a mérges madarakat egy óriási csúzli segítségével tudják ellőni a csemeték. De egy biztos, ezt a játékot, mindenki ki akarja egyszer próbálni, kortól függetlenül.

Ne feledd, hogy nincs falunap csillámtetoválás, vagy arcfestés nélkül, miközben a gyerekek is szusszanhatnak egy kicsit két játék között.

Gondolj a kamaszokra is 

Ha szeretnéd, hogy a fiatal felnőttek is a te falunapodra rohanjanak, vesd be a rodeo bikát, a szkander gépet, hogy a fiúk – lányok megvillanthassák erejüket. Az XXL csocsó körül biztosan nagy lesz a zsivaj, mert egyszerre 8 fő hódolhat szenvedélyének. Ha pedig kicsit extrémebbre vennétek a figurát, feltétlen próbáljátok ki az élő kuglit, a 3D karikát, vagy a rekesztorony építést.

Erre a napra is bevetheted a nagy durranást, ami nem más, mint a BAGJUMP. Ez mindent vinni fog, és tuti kicsalogatja a város apraja nagyját a falunapra. Hat és nyolc méteres tornyaink közül választhatsz, innen kell egy speciális párnára ugrani ejtőernyő és gumikötél nélkül. Ez az, amit mindenki tátott szájjal fog nézni.

Minden eszközünkről további információkat találsz itt, a weboldalunkon, ahol egyből meg is tudod rendelni azokat. Amennyiben további ötletekre van szükséged, írj nekünk és segítünk a rendezvény megvalósításában.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük