2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Őszi csapatépítő programok 2022-ben

Az őszi időszaknál nincs is tökéletesebb időpont a csapatépítésekhez! Kiválogattuk 2022 legnépszerűbb szabadtéri céges csapatépítő programjait...

– amikről nem szeretnétek lemaradni.

Hamarosan itt az ősz, mindenki visszatér a nyári szabadságból és ezzel együtt megérkezik a kellemes időjárás is, amikor akár egész nap a friss levegőn lehetünk leégés nélkül.

Az időzítés tehát tökéletes az őszi csapatépítő programokhoz!

Minden időszak más érzéseket ébreszt bennünk, más lehetőségeket tartogat és mindegyikben meg lehet találni a teljességet. Segítünk benne, hogy az őszből is a legtöbbet hozd ki és tartalmas, élményekkel teli időszak elé nézzetek a nyár után.

Minden évszaknak megvan a maga szépsége

Ez éppúgy igaz, mint az, hogy minden évszaknak megvannak a maguk programjai is. 

Míg télen a havas közeget használjuk ki a csúszós téli sportokhoz, vagy éppen a beltéri programokra hagyatkozunk, tavasszal alig várjuk a langyosabb időt és rohanunk ki a szabadba, nyáron pedig mindenünk a víz és a vízpart. 

Az ősz sem kötelezően esős és szürke – sokkal inkább színpompás, illatos és sokoldalú lehetőségekben gazdag szakasza az évnek (gondolj csak az őszi erdőre, a szüreti fesztiválokra, Mindenszentekre, azaz a mostanában itthon is népszerű Halloweenre).

Vége a hőségnek, jöhetnek az őszi programok

Az ősz az arany középút az időjárás tekintetében. A forróság után kifejezetten jólesik egy kis lehűlés és a kora őszi hónapok a tökéletes időjárást biztosítják a kinti sportoláshoz. Ilyenkor már bátran kimehetünk futni vagy nagyokat sétálni és gurulós sportok is jobban esnek, ha nem szakad rólunk a víz már az első percben.

Amikor a legjobban kell a csapatépítés

Mondhatnánk, hogy a nyári szabadságok után mindenki feltöltődve tér vissza a munkába, erővel és lelkesedéssel telve. De tedd a szívedre a kezed, tényleg így érzel, vagy szükséged lenne valamire, ami felpezsdíti a dolgozó vénádat? Az ebédidő valószínűleg nem lesz elég arra, hogy a nyári élményeiteket megosszátok egymással ezért javasoljuk, hogy szervezzetek csapatépítést, ahol bőven tudtok sztorizni. Ezzel lezárjátok a nyarat és tiszta fejjel tudjátok belevetni magatokat az új feladatokba.

TOP 5 csapatépítő program az őszre

Ez elmúlt évek tapasztalatai alapján összegyűjtöttük a legnépszerűbb csapatépítéseket, amikről a legtöbb pozitív visszajelzést kaptuk:

1)    Geocaching

A geocaching hatalmas népszerűsítésnek örvend világszerte. A hazai, céges csapatépítős változata kicsit bensőségesebb, de legalább ugyan annyira izgalmas, mint az eredeti kaland. A cél, hogy megtaláljátok az elrejtett pontokat és teljesítsétek a pontoknál elhelyezett kihívásokat. Geocaching programunk azért az egyik legközkedveltebb, mert számtalan módon alakítható – szinte bárhol megrendezhető, ahol van elérhető GPS jel, a kihívások nehézségének és variációjának csak a képzelet szab határt, emellett garantáltan összekovácsolja a csapatot.

2)    Sárkányhajózás/SUP túra

A kora őszi időszakban még elég melegek a folyók egy igazi délutáni kikapcsolódáshoz. Evezzetek a Dunán közösen, Gyertek velünk Sárkányhajózni! Az ütemes dobolásra evezés összehangolt mozdulatokat kíván, miközben szinte meditatív állapotba repít. Nem csoda, hogy közel egy évtizede töretlen a sárkányhajózás népszerűsége. 

Amennyiben pedig kicsit lazább csapatépítésre vágytok, szakadjatok ki velünk egy péntek délután egy SUP túrára a Szentendrei szigetnél.  A SUP deszkán mindenki garantáltan levezetheti a hét fáradalmait és feltöltődve indulhat a hétvégére.

3)    Természet triatlon

A csapatépítő program magában foglal mindent, amire egy kora őszi sportos csapatépítőn gondolnál: természet, túrázás, kerékpározás és SUP. A programot igényeitek szerint állítjuk össze, az edzettségi szinteteknek és a csapatépítés céljának megfelelően. A helyszínről egyeztetünk, de mi leginkább a varázslatos Pilist és a Dunakanyart ajánljuk:)

4)    Városi számháború

Ha csak egy délutánotok van és a közelben maradnátok, akkor érdemes nyakatokba venni a várost! A városi számháború során új szemmel tekinthettek a nevezetességekre, miközben izgalams és kalandos programban lesz részetek. Ráadásul az irodától sem kell messzire mennetek – tökéletes délutáni program, főleg, ha ülőmunkát végeztek.

5)    Extrém körverseny

Az extrém körverseny aztán nem pite és nem is pitéknek való!:) Összeszedjük repertoárunkból a leginkább átmozgató és logikát, ügyességet, játékosságot és némi erőt igénylő feladatainkat és körversenyt készítünk belőle! Élményre hasonló, mint a Játék határok nélkül, de ez csak rólatok szól. Egész napos őszi csapatépítésnek kiváló program, főleg, ha utána összekötitek egy finom ebéddel és némi levezető fröccsel vagy sörrel.:)

Csapatépítő tippek az őszre

Az eddig említett kültéri, mozgásos ötletek mellett még számtalan opció létezik az őszi csapatépítésekre. Biztos már neked is eszedbe jutott, hogy ősszel vannak a szüreti fesztiválok, ami nem jelent mást, mintsem, hogy eljött a borkóstolók és bortúrák ideje. Ez egy jól bevált céges program lehet, ráadásul a borvidéki sétákat meg lehet fűszerezni egy jó kis GPS nyomkereséssel, hogy biztosan ne unatkozzon senki és amivel teljes lesz a kép.

Ha játékos szelleműek vagytok, akkor a lasertag-et nektek találtuk ki, ha továbbra is a sportnál maradnál és izgalmakra vágysz, akkor irány a kalandpark, amiért most utaznotok sem kell, mert nálunk lehetőséged van mobil kalandpark bérlésre, így az élményeket mi biztosítjuk a számotokra.

Ha pedig további ötletet vagy inspirációt szeretnél, keress meg minket és segítünk jókedvűen beindítani az őszt.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük