2024 április 12, péntek

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

5+1 adventi csapatépítő program

Közeledik a várva várt ünnep és ezzel a karácsonyi céges bulik és rendezvények ideje is. Most vadonatúj programokat hoztunk nektek, amivel feldobhatjátok a megszokott irodai ünneplést. Idén szervezz olyan nem szokványos, izgalmas céges összejövetelt, ahol garantált a jókedv és a szórakozás, amiben minden kolléga részesülhet és maradandó, minőségi élményt nyújt.

1. Síelés Lappföldre

A finn Mikulást mindenki ismeri. A neve Joulupukki és Lappföldön él a Korvatunturi hegyen, magyarul a Fülhegyen. Budapest ettől a hegytől 3035 km távolságra van. A feladatotok, hogy ezt a távolságot közösen megtegyétek és eljuttassátok cégeteket Lappföldre. Ehhez mi a kívánságotoknak megfelelően egy vagy két sífutó ergométert biztosítunk, ezzel is a téli sportokat idézve. Gyűjtsétek közösen a kilométereket, és dolgozzatok össze a közös cél érdekében.

2. Gesztenye GPS

Budapest környékén szabadon választható helyszínen elkísérünk titeket egy GPS nyomkereséssel egybekötött kirándulásra. Az útvonal állomásain olyan kellékeket rejtünk el, ami egy jó kis gesztenyesütéshez és forralt borozáshoz szükséges. A program végén pedig az összegyűjtött finomságokat természetesen el is fogyaszthatjátok. Kellemes hangulatú aktív program, ahol a csapatmunka és tél ízei állnak a főszerepben.

3. Asztalos karácsonyfa építő verseny

Vannak, akik igazi vágott fenyővel, vannak, akik élő fával és akadnak, akik műfenyővel díszítik otthonukat karácsonykor. Mi most egy negyedik opciót javaslunk: különféle fa elemeket, lemezeket, léceket, deszkákat és mindenféle szerszámot biztosítunk a számotokra, amiből a kreativitásotokat szabadon eresztve a lehető legszebb karácsonyfát kell megépítenetek. Ez nemcsak ötletes, de környezetbarát megoldása az adventi díszítésnek.

4. Karácsonyi élménydobolás

A karácsonyi ünnepkörben minden napunk fontos eleme a zene. Már az ünnep megérkezte előtt mindannyian hangolódunk az együtt töltött időre családunkkal, barátainkkal és ennek bizony a zenehallgatás is fontos része. Ha szeretnétek összejönni a munkatársakkal még az ünnepek előtt, remek program lehet egy élménydobolás. Teremtsétek meg a karácsonyi hangulatot egy közös zenéléssel és dobjátok fel a jól megszokott dalokat saját ütemeitekkel.

5. Mézeskalács házikó építő verseny

A karácsony egyik alapvető eleme a mézeskalács. Ehhez a finomsághoz kapcsolódik az egyik legnagyobb kihívás is, ami nem más, mint a mézeskalácsház építés. Mi mindennel készülünk nektek – adott lesz a süteményből előre kiszabott fal, padló és tető elemek, díszek és egyéb édességek. Nektek csak az építés lesz a dolgotok és a kreatív díszítés. Egészen biztosan fantasztikus házikók készülnek majd, de vajon meddig marad talpon? 🙂

6. Spagetti-híd építés

Amennyiben a céges karácsony családi nap is egyben, a kisebbeket is szeretnénk lekötni. Íme a sztori: a Mikulás a gyerekekhez igyekezve egy hatalmas szakadékhoz ért. A kicsik feladata, hogy párokba állva spagetti tésztából és az egyéb rendelkezésre álló eszközökből a lehető legerősebb hidat építsék. A hídnak jó erősnek kell lenni, hiszen mint azt tudjuk a Mikulás zsákja ezernyi játékot rejt.

Az év végi hajtásban 1-1 péntek délutáni rövid csapatépítővel csökkenthetitek a stresszt és erősíthetitek a csoportkohéziót azzal, hogy együtt hangolódtok az ünnepekre. A programok szervezésében segítünk – lépjetek velünk kapcsolatba.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük