2024 július 23, kedd

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

A téli lehangoltság ellenszere – így teremts farsangi hangulatot az irodában

A tél kellős közepén járunk, amikor meglehet, hogy a téli lehangoltság jeleit érzed magadon, hiszen nagyon hamar sötét van, hideg, borús az idő és sokszor esik is. De nem kell, hogy ezek a dolgok letörjenek, sokat tehetsz a rossz hangulat ellen ilyenkor is. Az első jó hír az, hogy itt a farsangi szezon, a mulatságok, bálok ideje. Hát mi más dobná fel jobban a szürke irodai hétköznapokat, mint egy kis farsangi móka a kollégákkal? Adunk pár tippet, hogyan költöztesd be a farsangi karnevál miliőt a munkahelyre.

Dekoráljatok!

Tudjuk, hogy a munkahelyen nem lehet mindent fenekestől felforgatni, de vidám dekorációval, pár ötletes kiegészítővel remekül feldobhatjuk a munkatársak, és akár a betérő ügyfelek hangulatát is. Akasszatok fel néhány szerpentint, girlandot a csillárra, tűzzetek a faliújságra álarcokat. A színes lampionok nagyon fel fogják dobni a késő délutáni órákat. Vigyetek színt a szürke hétköznapokba egyszerű megoldásokkal – ha te nem érzed magad elég kreatívnak, a gyerekek annál jobban fognak örülni is a kézműveskedésnek.

Öltözzetek be!

Természetesen nem minden munkahely engedi meg, hogy Zorróként fogadd az ügyfeleket, de ha tehetitek, az egyik péntek délutánt szenteljétek a farsangi hagyománynak és öltözzetek be. Bújj egy napra a kedvenc szuperhősöd bőrébe (ruhájába), vagy változz gyerekkori kedvenceddé. Ha bevállalós vagy, mi profi arcfestőt is tudunk nektek biztosítani, hiszen ki mondta, hogy ez a program csak a gyerekeknek szólhat? Találjatok ki frappáns ajándékot, és rendezzetek jelmezversenyt. A győztes mindent visz!

Budapest legjobb fánkozóist-legjobb-fankozoi

Rendeljetek fánkot!

Ha valaki vállalja, hogy megpróbálja felülmúlni a nagymama klasszikus lekváros fánkját, hajrá! Azonban, ha épp nincs időtök vagy kedvetek hosszú órákat az olajban sülő finomságra várakozni, már szuper finom és különleges fánkokat tudtok házhoz is rendelni, vagy ebédszünetben elsétálhattok a csapat rendelését beszerezni. Ha diéta volt az újévi fogadalmad, tedd félre egy napra, hidd el, megéri a kollégákkal együtt falatozni és élményeket szerezni. Ehhez meg is kerestük nektek Budapest legjobb fánkozóit, hogy kedvedre válogathass:

–       The Box Donut: 1067 Budapest, Teréz körút 62.

–       Fánki Donuts

–       Happy Donuts – The Original Doony’s: 1186 Budapest, Besence utca 11.

–       La Donuteria: 1092 Budapest, Ráday utca 8.

–       Cream Donutbar: 1075 Budapest, Károly körút 1.

–       Badass Coffee & Donut: 1133 Budapest, Váci út 114.

–       Bomboloni: 1137 Budapest, Pozsonyi út 49.

–       Joe&Fredo: 1061 Budapest, Király utca 6.

–       Donuterie Láng Fánk: 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 56.

Ha pedig még ennél is behatóbban szeretnétek megünnepelni a farsangot, keressetek minket fél- vagy egy napos csapatépítő programokhoz. 

Kellemes karnevált szezont kívánunk!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük