Csapatépítő tréning, céges családi nap vagy sportnap? Mutatjuk, mikor mit érdemes szervezned

Minden sikeres cég egyetért abban, hogy egy jól működő csapat nem magától jön létre, csupán a képzett alkalmazottak felvételével. Az erős csapat folyamatosan alakul, ahogy a munkavállalók megismerik egymást és megtanulnak jól együtt dolgozni. A vállalatnak szüksége van ehhez olyan programokra, amelyek összehozzák a kollégákat és együttműködésre motiválnak. Minden cégvezető célja, hogy a munkavállalókból erős egység jöjjön létre. Ma már számtalan lehetőség van erre – segítünk eligazodni a csoportkohéziót teremtő programok között, hogy a számotokra legjobbat választhasd.

Csapatépítő tréning

 – pár órás vagy 1-2 napos események, amelyek elmélyítik a munkatársi kapcsolatokat és elősegítik a csapattagok közötti együttműködést.

Ezeknek az összejöveteleknek a célja a munkamorál javítása. A csapatépítés az egyik legfontosabb befektetés, amelyet a kollégáid számára eszközölhetsz. Bizalmat épít, enyhíti a konfliktusokat, ösztönzi a kommunikációt. A hatékony csapatépítés elkötelezettebb munkatársakat eredményez, ami jót tesz a vállalati kultúrának és a nyereségességnek is. Egy jó csapatépítés kalandos és élvezetes: kreatív és pezsgő programok megszervezésével segítünk nektek a céges kultúrátok átélésében.

Sportnap

– sok nosztalgiával kiegészített szórakoztató esemény, ami garantáltan összerázza és felrázza a csapatot.

A neve önmagában elárulja, hogy ezen a napon a sporté a főszerep – ami tökéletes program a csapatszellem fokozására, miközben felejthetetlen emlékeket szereztek. Válassz olyan rendezvényszervező társaságot, akik sok szervezési feladattól megkímélnek és minden, a sikerességhez szükséges feltételt biztosítanak – az eszközök és a lelkes személyzet mellett a technikai részt és a cateringet is.

A céges sportnap legnagyobb előnyei:

–       Segít jobban megismerni egymást

–       Elősegíti az egészséges versengést

–       Javítja a koncentrációt

–       Fejleszti a képességeket és frissíti a mentális energiákat

–       Lehetőséget biztosít újdonságok kipróbálására

–       Élvezetes hangulatot kölcsönöz az üzleti légkörnek

–       Segít az egészségtudatos életmód fenntartásában

Céges családi nap

– motiváló, szórakoztató employer branding eszköz, ami pontosan a ti igényeitekhez igazodik.

Egy profi rendezvényszervező csapat segít magas színvonalon lebonyolítani a rendezvényedet, ami megfelel a munkatársak elvárásainak és igazán emlékezetes napot ad nektek és családjaitoknak. Kedvenc elemeitek mellé válasszatok rendhagyó programokat és eszközöket is, amivel egy teljesen egyedi csomagot kaptok – például a Dodgebow vagy a hatalmas Darts foci mindig nagyon feldobja a hangulatot. Egy céges családi napon együtt lehet a csapat és lehetőségetek van megismerni egymás szeretteit – ezek a személyes kötelékek pedig jó hatással vannak a munkahelyi életre.

IdőtartamHány főtől ajánlott?Legnagyobb előnyeMikor érdemes szervezni?Milyen gyakran ajánlott szervezni?
Csapatépítő programPár óra – 3 nap15Összehozza a csapatotAz év bármely szakaszábanÉvszakonként érdemes
Céges sportnap4 óra – 1 nap50Motivál a versenyre, miközben összehozza a csapatotmájus – június vagy szeptember – októberÉvente 1 – 2 alkalommal
Céges családi nap1 nap100Erősíti a munkahelyi kötődéstmájus – június vagy szeptember – októberÉvente 1 alkalommal

Kezdd el szervezni már ma az őszi programokat!

Bármekkora is legyen a vállalat, a siker a jó csapatmunkától függ. A céges csapatépítés kiváló módja a munkamorál fokozásának és a munkatársak közötti kötelék erősítésének. A csapatépítő programok együttműködésre ösztönzik a munkatársakat, miközben szórakoznak és kikapcsolódnak. A hatékonyság és eredményesség abban rejlik, hogy időben elkezditek szervezni a rendezvényt, így a legtöbb extra kívánság teljesítésére lesz időtök.

Akár kisebb csapatotok van, akár nagy létszámú vállalati rendezvényre van szükségetek, kültéren és beltéren egyaránt megszervezzük, testre szabjuk és felejthetetlen élménnyé varázsoljuk nektek ezt a napot – rendezvényszervezési ötletekért és segítségért írj nekünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük