2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Csapatépítő tréning, céges családi nap vagy sportnap? Mutatjuk, mikor mit érdemes szervezned

Minden sikeres cég egyetért abban, hogy egy jól működő csapat nem magától jön létre, csupán a képzett alkalmazottak felvételével. Az erős csapat folyamatosan alakul, ahogy a munkavállalók megismerik egymást és megtanulnak jól együtt dolgozni. A vállalatnak szüksége van ehhez olyan programokra, amelyek összehozzák a kollégákat és együttműködésre motiválnak. Minden cégvezető célja, hogy a munkavállalókból erős egység jöjjön létre. Ma már számtalan lehetőség van erre – segítünk eligazodni a csoportkohéziót teremtő programok között, hogy a számotokra legjobbat választhasd.

Csapatépítő tréning

 – pár órás vagy 1-2 napos események, amelyek elmélyítik a munkatársi kapcsolatokat és elősegítik a csapattagok közötti együttműködést.

Ezeknek az összejöveteleknek a célja a munkamorál javítása. A csapatépítés az egyik legfontosabb befektetés, amelyet a kollégáid számára eszközölhetsz. Bizalmat épít, enyhíti a konfliktusokat, ösztönzi a kommunikációt. A hatékony csapatépítés elkötelezettebb munkatársakat eredményez, ami jót tesz a vállalati kultúrának és a nyereségességnek is. Egy jó csapatépítés kalandos és élvezetes: kreatív és pezsgő programok megszervezésével segítünk nektek a céges kultúrátok átélésében.

Sportnap

– sok nosztalgiával kiegészített szórakoztató esemény, ami garantáltan összerázza és felrázza a csapatot.

A neve önmagában elárulja, hogy ezen a napon a sporté a főszerep – ami tökéletes program a csapatszellem fokozására, miközben felejthetetlen emlékeket szereztek. Válassz olyan rendezvényszervező társaságot, akik sok szervezési feladattól megkímélnek és minden, a sikerességhez szükséges feltételt biztosítanak – az eszközök és a lelkes személyzet mellett a technikai részt és a cateringet is.

A céges sportnap legnagyobb előnyei:

–       Segít jobban megismerni egymást

–       Elősegíti az egészséges versengést

–       Javítja a koncentrációt

–       Fejleszti a képességeket és frissíti a mentális energiákat

–       Lehetőséget biztosít újdonságok kipróbálására

–       Élvezetes hangulatot kölcsönöz az üzleti légkörnek

–       Segít az egészségtudatos életmód fenntartásában

Céges családi nap

– motiváló, szórakoztató employer branding eszköz, ami pontosan a ti igényeitekhez igazodik.

Egy profi rendezvényszervező csapat segít magas színvonalon lebonyolítani a rendezvényedet, ami megfelel a munkatársak elvárásainak és igazán emlékezetes napot ad nektek és családjaitoknak. Kedvenc elemeitek mellé válasszatok rendhagyó programokat és eszközöket is, amivel egy teljesen egyedi csomagot kaptok – például a Dodgebow vagy a hatalmas Darts foci mindig nagyon feldobja a hangulatot. Egy céges családi napon együtt lehet a csapat és lehetőségetek van megismerni egymás szeretteit – ezek a személyes kötelékek pedig jó hatással vannak a munkahelyi életre.

IdőtartamHány főtől ajánlott?Legnagyobb előnyeMikor érdemes szervezni?Milyen gyakran ajánlott szervezni?
Csapatépítő programPár óra – 3 nap15Összehozza a csapatotAz év bármely szakaszábanÉvszakonként érdemes
Céges sportnap4 óra – 1 nap50Motivál a versenyre, miközben összehozza a csapatotmájus – június vagy szeptember – októberÉvente 1 – 2 alkalommal
Céges családi nap1 nap100Erősíti a munkahelyi kötődéstmájus – június vagy szeptember – októberÉvente 1 alkalommal

Kezdd el szervezni már ma az őszi programokat!

Bármekkora is legyen a vállalat, a siker a jó csapatmunkától függ. A céges csapatépítés kiváló módja a munkamorál fokozásának és a munkatársak közötti kötelék erősítésének. A csapatépítő programok együttműködésre ösztönzik a munkatársakat, miközben szórakoznak és kikapcsolódnak. A hatékonyság és eredményesség abban rejlik, hogy időben elkezditek szervezni a rendezvényt, így a legtöbb extra kívánság teljesítésére lesz időtök.

Akár kisebb csapatotok van, akár nagy létszámú vállalati rendezvényre van szükségetek, kültéren és beltéren egyaránt megszervezzük, testre szabjuk és felejthetetlen élménnyé varázsoljuk nektek ezt a napot – rendezvényszervezési ötletekért és segítségért írj nekünk.

Kapcsolódó cikkek

Így szervezz sportnapot, hogy az ne fulladjon unalomba

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük