2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Családi- és sportnap programok az őszre, amiket semmiképp ne hagyj ki

Tudjuk, hogy még javában dübörög a nyár, azonban mi szeretünk két lépéssel előrébb járni és már az őszi programokon is elkezdtünk agyalni. 🙂 Ha minden szervezési folyamat időben elindul, akkor biztosan nem marad ki semmi és 100%-os lesz a rendezvényed sikere.

A céges eseményt tökéletes kora őszre időzíteni, amikor mindenki visszatér a nyaralásból – ilyenkor jól jön egy sportnap, ami megadja a kellő lendületet.

A családi nap pedig a lehető legjobb lezárása a nyárnak, amikor egy teljes nap a programoké és szórakozásé.

Ebben az időben a hőség már elmúlik és ugyan a szeszélyes időjárás tartogathat egy kis esőt, aggodalomra semmi ok, ugyanis a programok között találsz olyat, ami kültéren és beltéren is nagyot szól. Akár családinappal, akár sportnappal készülsz a kollégáknak, ezek az eszközök mindkét tematikában megállják a helyüket.

Tradíció és újítás egy csomagban

Az íjászat hagyományt és értéket képvisel, egy igazán autentikus és klasszikus sport. Fejleszti a szem-kéz koordinációt, megtanít összpontosítani, erősíti a kar-váll és hát izmokat és nem utolsó sorban nagyon jó szórakozás. Ennek a remek sportnak az újszerű élményét pedig a Dodgebow hozza el nektek, ami az íjászatnak egy játékosabb változata. Ezzel már csatát is rendezhettek, mert az íjak végén lévő habszivacs megvéd az esetleges sérülésektől, így teljes biztonságban próbálhatjátok ki magatokat a hadmezőn.

Sport és adrenalin – az ütős kombó

Aktív szórakozáshoz és az egész testet megmozgató sporthoz válaszd a mászófalat. A mászás manapság nagyon nagy népszerűségnek örvend, hatalmas rajongótáborral rendelkezik és ezt most a rendezvényeden bárki kipróbálhatja. Családi napra ajánljuk a felfújható mászófalat, ami még a kisebbeknek is lehetőséget ad erre a mozgásformára.

Határ a csillagos ég

Ha pedig még több izgalomra vágysz és ezt megspékelnéd valamivel, akkor jöhet mellé a rekesztorony építés, ami nem csak a mászófal mellett, de önmagában is szuper program elem. Vicces, koncentrációt és erőt igényel és még versenyt is tartogat nektek. Hogy megtudd ki tudja a leggyorsabban felépíteni a rekeszekből álló tornyot, akkor fogadd el a kihívást és ez is kerüljön fel a rendezvényeszközeid listájára.

Ne hagyd ki a jolly jokereket, amik nélkül nincs is céges rendezvény. 🙂

Ezek pedig a pingpongasztal és a csocsó. Mellettük mindig összeverődik egy-két, kisebb-nagyobb csapat és hatalmas nevetésekkel fűszerezve zajlanak a bajnokságok. Kevésbé fárasztó, mégis nagyon pörgős játék és még a szurkoló tábor figyelmét is fenntartja. 

A jobbnál jobb sport- és szórakoztató eszközök listáját még sokáig folytathatnánk, így, ha kreatív ötletekre van szükséged, egy kattintással vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy nézelődj a több száz rendezvényeszközünk között.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük