2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Izgalmas csapatépítő programok 2023 őszére

Hozzátok össze a csapatot nyár után, vegyétek be velünk az ország legszebb borvidékeit!  Az ősz a szüreti fesztiválok, a wellness és a kirándulások szezonja. Miért ne jönnétek össze egy kis karácsonyi hajtás előtti lazításra?

A 2023-as őszi szezon csapatépítő programjait úgy állítottuk össze, hogy minél több időt tölthessünk a szabadban és még a vízpartot is élvezhessük. De hát, ha ősz, akkor szőlő, ha szőlő, akkor bor, így a nagy borvidékek sem maradhatnak ki a szórásból.

 

Nappal természetjárás, kalandos programok, sport és vetélkedők várnak, délután/este pedig finom vacsorák és borkóstolás. Így a csapatépítés során a sport és a hedonizmus egészséges egyensúlyban lesznek.

 

NESZMÉLY – DUNA

3 féle program kalandoroknak, főzőcskézőknek és hegytetőn ejtőzőknek

 

A szlovák határnál fekvő festői szépségű Neszmély mindössze 1 órányi autóútra fekszik Budapesttől. Az 1400 hektáron elterülő borvidék környéke vadregényes tájakban bővelkedik, de emellett fejlett infrastruktúrával is rendelkezik ahhoz, hogy élvezetes programokat szervezhessünk.

Neszmélyben 3 csapatépítő program közül választhattok attól függően, hogy mennyire szeretnétek belemerülni a természet csodáiba vagy inkább a borozásé és a pihenésé legyen a főszerep.  

 

Neszmélyi kalandos-túrázós csapatépítő
Neszmélyi kalandos-túrázós csapatépítő
Vízparti csapatépítő Neszmélyben

  

 

TOP Neszmély csapatépítés

 

 

 

 

BADACSONY – BALATON

A boldogság háromszöge – 3 csapat 3 helyszínen vesz részt mámoros kalandokban

 

Az őszi balatoni romantika fellegvára Badacsony. Az ikonikus hegynél elterülő borvidék páratlan kilátással és nyugalommal várja az ide látogatókat. Ennél már csak az a jobb, ha a kollégákkal közösen osztoztok az örömökben és változatos programokkal tűzdelve fedezitek fel a vidéket.

Badacsony és környéke tényleg annyi lehetőséget tartogat, hogy ide nem elég egy napra érkezni, legalább egy csütörtök-pénteki előrehozott hétvégét érdemes itt tölteni.

 

Badacsonyi csapatépítés

 

 

GYÖRKÖNY – TOLNA VÁRMEGYE

Slow living, bor és vidéki hangulat

Györköny a szekszárdi borvidék kevésbé ismert rejtett kincse. Hamisítatlan Skanzen hangulata biztosítja a lelassulást, így igazán egyszerű kiszakadni a hétköznapokból. Az élményekről a helyszínhez illeszkedő, autentikus programokkal gondoskodunk.

Ha elvonulnátok a világ elől, hogy csak ti legyetek, válasszátok Györkönyt.

 

Csapatépítés a Tolnai borvidéken

 

 

EGER – SZÉPASSZONY VÖLGY

Ahol történelem, rejtélyek és pincék várnak.

Tokaj, Villány és Badacsony mellett az egri Szépasszony völgyét is ősszel érdemes meglátogatni.

Ekkor már az időjárás kedvez a természetjárásnak és a borkóstolásnak is.

Használjátok ki a vénasszonyok nyarát, a céges csapatépítést tartsátok Egerben. A városi programokat követően pedig lazuljatok a Szépasszony völgyében.

 

Egri csapatépítés

 

Bárhogy is döntötök, idén ősszel, még a karácsonyi roham előtt érdemes kicsit felfrissíteni magatokat – számíthattok ránk, ha sportról, kreatív programokról , versenyről van szó. Egyedi őszi csapatépítő program miatt pedig keress minket!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük