2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

TOP 3 employer branding eszköz 2023 őszére

Azt a közhiedelmet, hogy az ősz szürke, unalmas és melankolikus lenne, már többször megcáfoltuk korábban és ez most sem lesz máshogy. A nyár végével, a nyaralások és pihenés befejeztével lehet, hogy szomorkásabb a hangulatod, pedig az őszi időszak rengeteg izgalmat és lehetőséget tartogat. Mutatjuk, hogyan tedd aktívvá az idei őszt a munkahelyeden csapatod számára.

Beltéri csapatépítő programok

Ahogy az időjárás egyre szeszélyesebb lesz és csapadékosabbra fordul, a kinti rendezvényeket felváltják a beltéri programok. Ami korántsem jelenti, hogy unalmassá válnának a csapatépítések. Ki sem kell mozdulnotok az irodából, ahhoz, hogy egy kicsit felpörgessétek magatokat és kiszakadjatok a mókuskerékből. Mit szólnál, ha olyan játékok, mint a csocsó, darts, poker, blackjack és lengőteke dobnák fel a hangulatot? Pub games irodai játékok csapatépítésünk éppen ezeket kombinációjával biztosítja a csapat elégedettségét. De ha kreatívabb szellemiség uralkodik az irodában, akkor számotokra egy kerámia mozaikkészítő workshop lesz az ideális.

A mentális egészség előmozdításához kulcsfontosságú, hogy a munkatársak elkötelezettnek, értékesnek és boldognak érezzék magukat a munkahelyen – a közös játék és élményszerzés megalapozza ezt, ami elősegíti a hatékony munkavégzést is.

Sportolási lehetőségek – hosszútávra is

A fél- vagy negyedéves csapatépítések elengedhetetlenek a munkahelyi morál javításában, azonban van még egy eszköz, amivel hatékonyan csökkenthető a stressz és javítható a kollégák munkahelyi jólléte. Ez pedig a sport. Időtök legnagyobb részét a munkában töltitek és nincs idő a mozgásra? Vidd a sportolási lehetőséget a munkahelyre! Nem kell kifulladásig és átizzadt pólóig való edzésre gondolni – egy laza pingpong meccs az ebédszünetben, vagy egy kis darts két megbeszélés között tökéletesen felszabadítja az elméteket és felfrissít a következő feladatra. Sporteszközök hosszútávú bérlése mind a fizikai és mentális egészség javítása miatt megtérülő befektetésnek számít.

A kerékpáros-, sífutó- vagy evezős ergométer kis helyen is elfér és tökéletes, az egész testet átmozgató edzési lehetőséget biztosít. 

Stresszlevezetés a munkahelyen

A stressz az új dohányzás. Ennek csökkentése nem csak a munkavállalók egészségére, de az üzletre is jó hatással van. Az elköteleződés, a koncentráció javítása és a motiváció elősegítése a vállalkozás termelékenységét és teljesítményét is támogatja.

A céges wellness programok nagyszerű eszközt jelentenek a munkahelyi stressz elleni küzdelemben, mivel lehetővé teszik a munkavállalók számára az aktív kikapcsolódást és az öngondoskodást.

A munkahelyi wellness támogatásának számos módja van. Az egészségfejlesztés területei közül a sport fejti ki hatását a legátfogóbban egyéni és vállalati szinten is. A leghatékonyabb vállalati mozgásprogram egyénre szabott, kreatív, tartalmaz online elemeket is és mérhető az eredménye. Egy hosszútávú munkahelyi sportprogram az egyik legjobb befektetés, amit a vállalatért és a dolgozókért tehetsz.

Kreatív csapatépítő programokért és hatékony sportprogramért keress fel minket és egyedi ajánlatot készítünk a számotokra.

Kapcsolódó cikkek

Kiszámoltuk az évünket - ez lett a végeredmény

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük