2024 július 23, kedd

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

TOP 5 rendezvényprogram a 2024-es ciklus meeting felpörgetéséhez

A mai digitális korban, amikor tele a naptár tárgyalásokkal és találkozókkal, néha megkülönböztetni is nehéz az egyik ülést a másiktól. A hosszabb, több napos ciklus meetingek továbbra is a szakmai élet alapvető részét képezik, de hogyan változtathatod át őket hétköznapi naptárbejegyzésekből vonzó, céltudatos összejövetelekre?

Alakítsd át a szokásos programot olyan, nem hétköznapi ötletekkel, amik szórakoztatóbbá és érdekesebbé teszik az értekezletet. Az ülések közötti szünetekben a célod legyen a résztvevők bevonása és aktivizálása, a kreativitás ösztönzése és a csapatépítés elősegítése. Az értekezlet legyen egy nagyszerű kreatív találkozó, ahol különböző képességekkel rendelkező emberek összejönnek, kísérleteznek és egymás ötleteire építenek.

Készítsd elő magad a sikerre: csempéssz szórakoztató elemeket a csapat megbeszélésekre.

Azzal, hogy játékossá teszed az összejövetelt és barátságos versengést indítasz, sokkal jobban megragadhatod a kollégák figyelmét és fenntarthatod az energiaszintjüket.

A meetingek közbe szúrt játékkal mosolyt csalhatsz a résztvevők arcára és pozitívabbá, nyugodtabbá teheted a munkakörnyezetet. A könnyed aktivitás beépítése a munkahelyi közegbe bizonyítottan csökkenti a stresszt és növeli az általános termelékenységet.

Szervezz sorversenyt a ciklusmeeting idejére olyan kreatív programokból, amelyek felrázzák a rutint és bevonják a munkatársakat. Ösztönözd őket a pontszerzésre, a megbeszélés végén pedig hirdess győztest és jutalmazd a nyertes csapatot.

Íme a TOP 5-ös listánk, ami évek óta bevált gyakorlat több napos ciklus értekezleteken:

1.     Icaros

Induljon a verseny egy olyan programmal, amivel a csapatok felfedezhetik a virtuális valóságot. Ezzel a nem mindennapi VR eszközzel vízen, levegőben, versenypályákon vagy akár az űrben is kalandozhatnak, ami garantáltan különleges élmény lesz. Beállítható rajta az időtartam és a nehézségi szint, hogy mindenki részese lehessen az egyedülálló kalandnak. Két megbeszélés között igazi üdítő program.

2.     Játékkonzolok – Xbox, Playstation

A második állomás legyen egy kissé pihentetőbb, de annál szórakoztatóbb elem, ami a beltéri rendezvények egyik kedvence. A videójátékok széles tárházának köszönhetően ma már mindenki számára izgalmas és érdekes játék lesz a virtuális bajnokság, amivel lelkesíteni tudod a résztvevőket a további pontok szerzésére.

3.     Ergométerek

A harmadik állomáson ismét mozgással kell pontokat gyűjteni. A sífutó-, kerékpáros- és evezős ergométer nem csak a versenyzők egész testét fogja átmozgatni, de az elméjüket is.

A sport és a pontok begyűjtése után frissen és aktívan térhetnek vissza a szakmázáshoz.

4.     Eurodarts

A darts még mindig ez egyik legjobb csapatépítő szórakozás, ráadásul szuperül elősegíti a koncentrációt. A meeting idejére tervezett programokkal nem csak a kikapcsolódást biztosítod, hanem a képességek fejlesztését is. Az Eurodarts géppel többféle játék is indítható, így mindenkit be tudsz vonni a versenybe, hogy tovább meneteljenek a győzelemig.

5.     Csocsó és pingpong, mint jolly joker

Minden találkozóra érdemes bevinni a jól bevált programokat is. Az asztali tenisz egy nagyszerű, könnyed sport minden korosztály számára. A csocsóval rossz idő esetén, beltéren is megadható az érzés a foci szerelmeseinek. Ezekkel a programokkal mindenki elégedetten fogja zárni a versenyben való részvételét.

Egy kreatív, különleges ciklus meeting megszervezése nem könnyű feladat – profi rendezvényszervező csapat segítségével és az időben elindított szervezéssel azonban biztosan sikerre viszed a találkozót. Egyedi ajánlatért keress minket, hogy jól induljon a következő éved is.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük