2024 július 23, kedd

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

20 éve a rendezvények szolgálatában

20 évesek lettünk!

Az idei, rendezvényszezont záró összejövetelünkön volt mit ünnepelnünk! Ezen a partin nem csak átbeszéltük az elmúlt évet, a 2024-es terveinket, kihirdettük és megajándékoztuk az év női és férfi animátorát és megszavaztuk a munka hőseit, hanem megünnepeltük azt is, hogy idén már 20. éve szervez rendezvényeket, családi napokat és csapatépítéseket a TEAM Rekreáció Kft. 🙂

Nem semmi húsz év volt ez, tele tanulással és fejlődéssel, rengeteg munkával és történéssel, hullámvölgyekkel, változásokkal, jobbnál jobb rendezvényekkel. Időközben nemcsak jó barátságok, de szerelmek is szövődtek, sőt mi több, a szerelmekből házasságok és gyerekek születtek.

Egy garázsban kezdődött minden

A TEAM Rekreáció története 1999-ben indult, amikor a cég alapítója, Czakó Márton diploma után elkezdett dolgozni a rendezvények és sportnapok világában. 2000-ben kínálta első rendezvénycsomagját a Sziget Fesztivál részére és ez az együttműködés azóta is töretlen.

2003-ban került bejegyzésre aztán a TEAM Rekreáció Kft. A cég kezdetben egy pomázi garázsban működött két emberrel és néhány rendezvényeszközzel.

2007-ben a folyamatos növekedés eredményeként az iroda egy budapesti házba költözött, ahol megalakult a Sportkártya is, ami az évek során több 10 ezer ember sportolásához járult hozzá országszerte több mint 400 helyszínen.

Ezt követően 2012-ben költöztünk új, saját irodába a Margit körútra. Egy évvel később, 2013-ban elindult a Legfittebb Munkahely Program. Ez a projekt egészségesebbé és fittebbé teszi a munkahelyeket a munkavállalók sportolási szokásai és igényei felmérésével majd egy teljes sportprogram kialakításával és lebonyolításával.

2015-ben költöztettük át a rendezvényeszközeinket nagyobb helyre, majd 2019-ben itt Óbudán egyesítettünk mindent, ahol egy tágas raktár és kényelmes iroda támogatja a napi munkánkat.

Átvészeltük a 2020-ban kezdődött pandémia időszakot és az addigi kemény munkának és tartalékjainknak köszönhetően mindenkinek biztosítani tudtuk a folyamatos munkát és a cég működését.

Az álmok tovább szövögetésével és egy év előkészület után 2021-ben megnyílt fizioterápia központunk a Margit körúton. A trehab – szakképzett gyógytornászaival – az elmúlt évek alatt több száz ember mozgásszervi egészségét segítette.

20 éve szórakoztatnak kedvenc eszközeink

Ez alatt a 20 év alatt többször keresztül-kasul bejártuk az egész országot, erdőt-mezőt, az Alpokat, Tátrát, Balatont, kis- és nagyvárosokat és közel 1 millió résztvevőt szórakoztattunk animátorainkkal az aktív programokon és fesztiválokon. Az ország számos pontjára varázsoltunk kalandparkot, és az országban elsőként szereztünk be Bagjumpot. Tartottunk csapatépítést földön, vízen és levegőben, sőt, még a föld alatt is. 

Tartottunk SUP-túrás, pár fős csapatépítést a Balatonon, rendeztünk kihívásokat egy kalózhajón, de szerveztünk több ezer fős családi napot a McDonald’s munkatársainak. Minden évben kint vagyunk a SZIGET-en és a Gyerekszigeten is, a VOLT fesztiválon, a Balaton Sound-on, de az EFOTT-on is találkozhattunk már. A 2010-es években VB és EB szurkolói teraszokat üzemeltettünk Siófokon a Főtéren és Budapesten, az Erzsébet téren, ahol a meccsek között olyan focis játékokkal dobtuk fel a hangulatot, mint a csocsó, biliárdfoci, buborékfoci, célbarúgás és a rúgás sebességmérés.

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan cégekkel dolgozhattunk együtt, mint a Hungexpo, a MOL, a Red Bull, a Duna Autó, a TV2, a Mars Magyarország és a Hewlett Packard.

Megtisztelő volt céges napot szervezni a Generáli Biztosítónak, a Telecomnak, a Bonafarmnak, a Decathlonnak, a Hankooknak, a TATA Consultingnak és a Siemensnek és nagy öröm volt az idei nyáron sportnapot tartani az ASICS-nek az atlétika világbajnokság idején.

Örülünk, hogy 20 év alatt olyan neves hazai kommunikációs és rendezvény ügynökségeknek is partnerei lehettünk, mint a Merlin Communications, a MITO, a Roxer Event, a Brightly, a Trinity, a Lounge Event és még sokan mások.

Eredményes 20 évet tudunk magunk mögött és bizakodva nézünk elébe a következő 20 évnek, tarts velünk te is!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük