2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Csobbanj bele a nyári csapatépítésbe!

A csapatépítők bevezetése számos előnnyel jár a munkahelyen és a teljesítményében is főleg, ha víz közeli csapatépítő programról van szó.

Magyarország számos vízhez közeli lehetőséget kínál, amit kár lenne kihagyni. Ha egy igazán jól összekovácsolt csapatot szeretnél, ahol megismerheted a kollégáid személyiségét, problémamegoldó képességeit és nem mellesleg kiszakadnátok a hétköznapokból, ne keress tovább mert van pár ötletünk. Ha már adott a helyszín és eszközöket keresel jó helyen jársz, de akár kész csapatépítő programokat is kérhetsz, ami teljesen személyre és preferenciára szabható.

5+1 tipp, amiért érdemes szórakozással teli vízparti csapatépítő programokat szervezni.

1. Frissítő környezet és változatosság

A vízparti, vagy víz közelében szervezett csapatépítő programok a megszokott munkahelyi környezethez képest abszolút változást jelentenek. Ezek a helyszínek hozzájárulnak a résztvevők szellemi és érzelmi felfrissüléshez, ezzel javítva a kreativitást, növelve a jó hangulatot és megtörve a munkahelyi rutint. A Budapesttől egy órányira megszervezett neszmélyi vízparti csapatépítő garantáltan kiszakít a mindennapokból. A Duna-part frissítő környezetét sportversenyek és kvíz mellett borok is felpezsdítik, a tökéletes napot pedig motorcsónakázás koronázza meg.

2. Csökkenti a stresszt a munkahelyen

A víz közelsége és a környezet jótékony hatással van a stressz szintjének csökkentésére. A csapat tagjai egy pihentető környezetben könnyebben ellazulnak és megszabadulnak a munkahelyi stressztől. A SUP deszka a szórakozás mellett átmozgatja szinte az összes izmot a testen, 5 perc alatt megtanulható és a társaság mellett a résztvevők a természetet is élvezhetik.

3. Segít a kapcsolatépítésben és a hatékony kommunikációban

A vízparti tevékenységek, mint például a kenuzás remek alkalmat teremtenek a munkatársak közötti kapcsolatok kiépítésére, az együttműködési készség fejlesztésére. A jó hangulat és a nevetés pedig pozitív hatással lehet a munkahelyi légkörre.

4. Erősíti a csapatot

A víz közeli programok, például a tutajépítés gyakran olyan csapatépítő tevékenységeket foglalnak magukban, amelyek kihívások elé állítják a csapatot és nem csak a kollégák, de a főnökök közötti viszonyt is képes kisimítani. Könnyebb lesz kapcsolatot kialakítani a másikkal, növeli a bizalmat és az összetartást, illetve a résztvevők egyéni és csoportos készségeiket is tudják fejleszteni.

5. Motiváció növelése

Az izgalmas és szórakoztató víz közeli tevékenységek növelik a csapat tagjainak motivációját. Az ilyen élmények inspirációval töltik fel a résztvevőket, ami hozzájárul a munkahelyi teljesítmény javulásához. Az egy perc és nyersz kvíz garantálja, hogy mindenki kipróbálja rátermettségét és ügyességét különböző feladatok során.

6. Vezetői készségek fejlesztése

A vízi csapatépítő tevékenységek során a vezetői készségek is fejlődnek. A csapatvezetők megtapasztalhatják, hogyan kell motiválni és irányítani a csapatot egy informális környezetben. Ráadásként a csapat problémamegoldó képessége is fejlődik, ami a kreativitás mellett az együttműködést is segíti és fejleszti. A badacsonyi csapatépítő program 1 vagy 2 napos tréninggel lehetőséget kínál az aktív csapatépítésben, ahol a stranddal és a hegyvidékkel a bor is találkozik.

Ezek az előnyök együttesen biztosítják a munkahelyen egy erősebb, összetartóbb és motiváltabb csapat kialakulását.

És ne feledd, nem ismerünk lehetetlent, mindenre megtaláljuk azt a megoldást, ami nektek megfelel. Csapatépítő program szervezésért nézd meg a programkínálatunkat, vagy egyedi csapatépítésre kérj ajánlatot itt a weboldalon!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük