2024 július 23, kedd

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Mini nyári csapatépítések, hogy ne essen szét a brigád

A nyár tökéletes időszak a csapatépítésre! Az emberek vágynak a friss levegőre, a napsütésre és az együtt töltött minőségi időre. Egy mini nyári csapatépítő esemény nemcsak kikapcsolódást nyújt, hanem erősíti a csapatszellemet és javítja az együttműködést is. Íme néhány ötlet, hogy a nyári csapatépítők igazán emlékezetesek legyenek. Ráadásul most a helyszínt is biztosítjuk ehhez, ami a Duna kapcsolatos K33, a Királyok útja 33.

1. Vízparti kalandok

SUP, azaz a Stand-Up Paddle és a kenuzás kiváló lehetőséget nyújtanak a csapattagok számára, hogy együtt dolgozzanak és élvezzék a természetet. A közös evezés segít fejleszteni a kommunikációt és az együttműködést, miközben mindenki jól szórakozik.

Inkább a vízparton maradnátok? Akkor is van ötletünk! A tutajépítés folyamán mindenki kiveszi a részét a munkából erősítve ezzel az együttműködést és a csapatszellemet. Egy ilyen program után garantáltan rengeteg emléket és történetet tudtok gyűjteni.

2. Kerékpározás a Duna parton

Vezessétek be a sport pénteket és tekerjetek egyet a Duna mellett. Az eszközöket mi biztosítjuk, a jókedvet ti hozzátok. A tekerés után pedig egy könnyű vacsorára és pár italra is van lehetőség.

3. Laza, vérpezsdítő programok

Nincs kedvetek az aktív mozgásra? Dobjátok fel a mindennapokat és merüljetek el a szórakozás világában a legjobb eszközökkel! Teszteljétek a célzóképességeteket és versenyezzetek egy izgalmas darts partiban. A klasszikus pingpong pedig garantáltan felpörgeti és levezeti a nap folyamán felgyűlt stresszt. 

Kombináljátok a foci és az asztalitenisz elemeit a teqball asztalnál. A kihívás mellett szórakoztat, fejleszti a labdaérzéket és a reflexeket.Merüljetek el a virtuális valóság világában! Fedezzetek fel új dimenziókat hiszen a HTC VR eszközzel bármi lehetséges, minden kipróbálható és semmi sem veszélyes! A siker és a szórakozás garantált!

4. Vegyetek részt izgalmas bajnokságokon

A K33 tökéletes helyszínt biztosít például tenisz és röplabda bajnokságokhoz is. Mutassátok meg tehetségeteket a pályán és versenyezzetek a legjobbnak járó címért! Érezzétek a homokot a talpatok alatt és a napot a bőrötökön. A röplabda bajnokság barátságos, de mégis versenyképes hangulatot termet a csapattagok között.

5. Gasztronómia

Egy közös főzőversennyel a csapatok nem csak szórakoznak és kibontakoztatják a kreativitásukat, de megmérkőzhetnek a legjobb étel elkészítésében is. A közös étkezés pedig mindig összekovácsolja az embereket.

+1 Ha valami igazán egyedire vágysz…

Feldobnátok a biciklizést? Akkor próbáljátok ki a furfangos biciklit, a kacangát mert szükségetek lesz a kreativitásotokra, egyensúlyérzéketekre és persze humorra is. 

Hangolódjatok rá a foci EB-re az XXL-es csocsóval, ahol 8 fő hódolhat egyszerre kedvenc sportjának és megadja az alaphangulatot minden eseményen.

A mini nyári csapatépítések remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a csapattagok jobban megismerjék egymást, új élményekkel gazdagodjanak és erősítsék a csapatszellemet. Legyen szó vízparti kalandokról, kihívásokról, gasztronómiáról vagy kreatív programokról a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát és közösen élvezze a nyári időt. Szervezz nyári csapatépítőt egy péntek délután a K33-ban, ahol teljesen felszerelt sportos rendezvényhelyszínnel várunk és tapasztald meg, milyen pozitív hatással lesz azokra, akik épp nem nyaralnak!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük