2024 július 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Így dobd fel a ciklus meetingeket az őszi időszakban!

5+1 tipp, hogy visszarázódjatok a nyári szünet után

A nyári időszakot követően berobbannak a teendők és a láblógatás után nehéz visszazökkeni a hétköznapokba. Hoztuk néhány tippet, amivel színesítheted és érdekesebbé teheted az értekezleteket a munkahelyen, hogy az akadályokat simán vegyétek a következő negyedévben.

1. Ragadd meg kollégáid figyelmét és energiaszintjét barátságos, cégen belüli versengéssel. A céges olimpiával tartsatok mini sportnapot kültéren a K33-ban, majd kössétek össze az eredményhirdetést egy finom vacsorával, amit ti is elkészíthettek a helyszínen.

2. Ha inkább beltéren maradnátok akkor az irodai olimpiát javasoljuk, ahol olyan feladatokkal készülünk, amik a már jól megszokott irodai eszközöket másféle módon használják fel. Egy személyes találkozó alkalmával megnézzük a program helyszínét és természetesen egyeztetünk a feladatokkal, időtartammal és a versenyek lebonyolításának menetével kapcsolatban is.

3. Frissítsétek fel magatokat a meetingek között 1 perc és nyersz játékkal. Tegyétek próbára ügyességeteket és rátermettségeteket a különböző feladatok során. Vigyázat, a játék pörgős! 😉

4. Az egészségügyi szűrésekre úgy véljük, hogy nem fordítanak kellő figyelmet hazánkban, pedig az idejében kiszűrt problémák könnyebben kezelhetőek és komoly betegségeket is megelőzhetnek. Ha fontos számodra kollégáid egészsége, akkor igényeld a fittségi állapotfelmérést, ahol a trehab gyógytorna központ képzett fizioterapeutái gondoskodnak arról, hogy kollégáid jobban megismerjék testüket és kiinduló pontokat kapjanak mozgásszervi problémáik megoldásához.

5. Vezessétek le a felgyűlt feszültséget és rázzátok fel magatokat élménydobolással. Izgalmas, kellemes és szórakoztató program, ami garantáltan mindenkit jókedvre derít, ellazít és felejthetetlen élményben részesít! A programot profi doboktatók vezénylik le, melynek során az egyenként játszott egyszerű, majd bonyolultabbá váló és gyorsuló ritmusok egy teljes egésszé állnak össze, létrehozva a zenélés csodáját.

+1 A focirajongóknak pedig itt van az ülőfoci! Játszatok gyors egymás utánban, akár még bajnokásgot is szervezhettek és a magassarkú sem akadály. Garantáltan nagy sikere lesz, mindamellett pedig színt is viszel az értekezletre.

Nem könnyű megszervezni egy olyan ciklus meetinget, ahol folyamatosan éberen tarthatod a csapatot. 25 év tapasztalattal segítünk a szervezés lebonyolításában és a siker elérésében. Kérj ajánlatot, hogy jól induljon az ősz!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük