2024 július 23, kedd

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Ha nyár, akkor pancsolás!

A nyár, így egy jóféle nyári rendezvény is, gyakorlatilag elképzelhetetlen a víz jelenléte, közelsége nélkül. Természetes vízpart, medence, szökőkút, vagy akár egy kis csobogó, valami kell, hogy elviselhető legyen a hőség és tudjunk másra is figyelni a túlélésen kívül.

Persze a közérzetünk milyensége alapvetően rajtunk, a hozzáállásunkon és az élményfeldolgozásunkon múlik, de nem árt, ha rásegítünk egy kis vízi mókával. Repertoárunkban pedig természetesen ebből sincs hiány. Összeszedtük nektek a legtutibb pancsolós eszközeinket, szolgáltatásainkat, amiket késő tavasztól kora őszig, a strandszezon egészére jó szívvel és erősen ajánlunk, bármilyen medencés vagy vízparti eseményt is terveztek. Mert másmilyent szerintünk nem is érdemes ilyenkor…

Búvár oktatás
Biztosan ti is sokszor elképzeltétek már, milyen lehet lemerülni a tengerbe és felfedezni a lenti csodálatos világot, hogy milyen izgalmas lehet egy mélytengeri kincskereső élete. A búvárok csodálatos világába kalauzolunk el titeket, profi oktatóink segítségével. Merüljetek velünk és vegyetek részt egy izgalmas kalandban!

búvár oktatás
búvár oktatás

Gumicsónak bajnokság
Amennyiben megfelelő medence, vízfelület áll rendelkezésetekre rendezvényetekhez, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy próbáljátok ki a gumicsónak bajnokságot! De csakis olyan ruhában, ami bírja a vizet, mert nem garantáljuk, hogy megússzátok szárazon! Gyerekek és felnőttek egyaránt kiélhetik magukat, derítsétek ki, hogy ki az ügyesebb!

gumicsónak verseny

Kenuzás
4 személyes kenuinkkal közlekedve nem marad felfedezetlen része a Dunának, Tiszának, Balatonnak. Amennyiben aktív, kalandos kikapcsolódásra vágytok, fedezzétek fel hazánk vadregényes vizeit!

kenu

Sárkányhajózás
Szabadtéri, vizes rendezvények alapeleme az evezés. Magyarországon több mint 10 éve elérhető a legbiztonságosabb, legkönnyebben elsajátítható és egyben legjobb csapatépítő evezés, a Sárkányhajózás. 20 résztvevő összehangolt együttműködése révén felejthetetlen élményt biztosít, mindezt a természetben, jó hangulatban. Kell ennél több?

sárkányhajózás

Vízi akadályverseny
Kihívás, csapatjáték, összhang, mindeközben felhőtlen szórakozás… VÍZBEN! Vízi akadályversenyeinket úgy állítottuk össze, hogy… sehogy! Minden esetben egyedi igényekre szabjuk, a rendezvény vendégei és a helyszín adottságai alapján. Így nincs két egyforma verseny, minden elem megtalálható benne a klasszikusoktól a legmerészebb elképzelésekig. Vízi- és vízparti rendezvények kihagyhatatlan eleme, ami a kihíváson túl még a csapatot is összekovácsolja!

vízi akadályverseny

Vízi légvárak
A nyári hőségben sokszor a legjobb csak átmenetileg kijönni a vízből. Ezeken a felfújható vízi játékokon pedig hosszú időre garantált a víz közeli mulatság. Medencében használva akár télen is megidézhetjük a nyár hangulatát. Szikla, Mókuskerék, Vízi mérleghinta, Csúszda egyaránt bérelhető.

vízi légvárak

 

Summer Swimming GIF - Find & Share on GIPHY

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük