Rendezvényeszköz bérlés

Böngéssz a több száz rendezvényeszköz között, amiket kiszállítunk rendezvényedre az ország teljes területén. Válassz sport- extrém vagy szórakoztató eszközeink közül, akárcsak egy webshopban és a véglegesítéssel kérj tőlünk ajánlatot – egyedi díjszabásunkkal alkalmazkodunk az igényedhez, a rendezvény időtartama és helyszíne függvényében.


Kérj ajánlatot!
Kötélháló, rönkmászás, kúszófolyosó, gólyaláb - hasonló kihívások várnak az akadálypályán.
Kérj ajánlatot!
Angry Birds csúzli a gyerekek kedvence! Az Angry Birds csúzli bérlésével biztos lehetsz benne, hogy garantáltan nem lesz unatkozó gyerkőc a környéken!
Kérj ajánlatot!
Kérj tőlünk arcfestést gyerekzsúrra vagy bármilyen olyan eseményre, ahová gyerekekkel érkeznek a vendégek!
Kérj ajánlatot!
Asztali hoki bérlés- a nosztalgikus játékélmény! Jégkorong egy asztalon? Igen 6-6 játékos küzd egymással és három harmad áll rendelkezésükre, hogy legyőzzék az ellenfelet.
Kérj ajánlatot!
Asztali hoki bérlés - a nosztalgikus játékélmény! Jégkorong egy asztalon? Igen, három harmad áll rendelkezésre, hogy legyőzd az ellenfelet.
Kérj ajánlatot!
Babajátszó a babák bulija! A picik rengeteg játék közül válogathatnak, játszhatnak szüleikkel, egymással, vagy a babajátszót felügyelő kedves animátoraink egyikével. Bérelj babajátszót rendezvényedre, hogy az egész család jólérezze magát!
Kérj ajánlatot!
Szabadesés gumikötél és ejtőernyő nélkül! Izgalmasan hangzik?
Kérj ajánlatot!
Bagjump, az ugrás szabadsága! Képzelj egy 10x10x3,5 méteres óriási párnát, amibe 8  vagy akár 10 méteres magasságból ugorhatsz bele. Elég bátor vagy hozzá?
Kérj ajánlatot!
Bagjump, az ugrás szabadsága! Képzelj egy 10*10*3,5 méteres óriási párnát, amibe 8  vagy akár 10 méteres magasságból ugorhatsz bele. Elég bátor vagy hozzá?
Kérj ajánlatot!
Benti ellensúlyos röplabda állvány bérlése a röplabda szerelmeseinek. Profi röplabda verseny, vagy strandröplabda hangulat a sportcsarnokban? Egyik sem akadály röplabda állványunkkal!
Kérj ajánlatot!
A biliárdot talán már mindenki ismeri. De mi történik, ha ezt a közismert játékot keresztezzük a focival? Béreljétek ki a biliárdfocit rendezvényetekre, és megkapjátok a választ! :)
Kérj ajánlatot!
Black Jack asztal és szett bérlés A Black Jack asztal bérlése mellé zsetonokat és profi osztót is biztosítunk.