BAGJUMP

Kérj ajánlatot!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Leírás

Mi az a BAGJUMP?

Képzelj egy 10*10*3,5 méteres óriási párnát, amibe 8 méteres magasságból ugorhatsz bele. A párna speciális szelepekkel van felszerelve, amik egyenletesen eresztik ki a levegőt a becsapódást követően. A párna ventillátorai a beérkezést követően rögtön visszatöltik a megfelelő mennyiségű levegőt. Ennek a technikának köszönhetően az eszköz teljesen balesetmentesen használható, már csak merned kell leugrani!
A TEAM Rekreáció a Bagjump egyik legnagyobb párnáját hozta el: a THE BANTAM-et.

Többnapos fesztivál megjelenés

(12 órás üzemidővel számolva)

Bagjump+torony =350.000 Ft+ÁFA/nap

Bagjump=240.000 Ft+ÁFA/nap

1 napos rendezvény
(8 órás üzemidővel számolva)
Bagjump+torony = 350.000 Ft+ÁFA/nap
Bagjump= 240.000 Ft+ÁFA/nap

Ha szeretnéd kipróbálni, írj nekünk és elhívunk egy ugrásra!

A torony

A párna mellé építünk egy Layher elemekből álló tornyot, amiből 6 és 8 méteres magasságban van 1-1 ugrópont. A résztvevő dönt, hogy honnan szeretne ugrani. Az ugrópontoknál 1-1 szakképzett instruktor mondja el az ugrási szabályokat, hogy sikeres legyen az ugrás. 8 óra alatt akár 200 ember is tud ugrani, így biztosan lesz még lehetőség többszöri próbálkozásra.

Brandépítés?

Keresed a megfelelő fesztivál megjelenést? Unod a „szokásos” eszközöket? Valami igazán látványosra vágysz? Megfelelő ellensúlyozással az egész torony molinózható, a párna első főoldalán további molinó helyezhető el. Az eszköz hágóvasakkal van körbekerítve, ami szintén brandingelhető.