Biliárdfoci

(0 Vásárlói vélemények)

130.000 Ft + ÁFA

A biliárdot talán már mindenki ismeri. De mi történik, ha ezt a közismert játékot keresztezzük a focival? Béreljétek ki a biliárdfocit rendezvényetekre, és megkapjátok a választ! 🙂

Leírás

Biliárdfoci,

A biliárdfocit imádni fogjátok, ha szeretitek a focit és szerettek biliárdozni is! Hogy miért? Mert olyan, mintha összementetek volna, és egy hatalmas biliárd asztal közepén találnátok magatokat, ahol Ti magatok vagytok a dákó. Őrülten hangzik nem igaz? Az is! Szórakoztató és egyben izgalmas játék, ami remek választás minden rendezvényre. Családi napok abszolút kedvence, de sport napon, céges bulin és fesztiválon is a kedvenc programok közé tartozik.

Ezen hatalmas, és méretarányos biliárdasztalon a lábaitok válnak dákóvá, biliárdgolyók helyett pedig focilabdákkal kell a lukakba találni. A szabályok ugyanazok mint a biliárdban, de a kihívás és az élmény egészen más. Elég jól bántok a labdával? Teszteljétek magatokat és próbáljátok ki a Biliárdfocit, nem fogtok csalódni! Garantált a szórakozás, a mulatságos helyzetek, na és jól át is fog mozgatni benneteket.

Az eszköz területigénye 6×10 méter vízszintes terület. Lehetőleg füves terület, de betonon is felállítható. Csapatunk minden szükséges eszközt biztosít a biliárdfocihoz és segít a játékszabályokban eligazodni.

A biliárdfoci bérlése egy napra, 8 órányi időtartamra: 130.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

1
preloader