2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Blue box fotózás

Blue box fotózás

Kérj Árajánlatot!

Mindig is érdekelt, hogy néznél ki űrhajósként, cowboyként, ősemberként, vagy éppen egy híres magazin címlapján? Itt a lehetőség, hogy megnézd milyen is lenne. Blue box fotózás bérlésével bármi lehetséges!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Blue box fotózás a különleges élmény

Blue box fotózás bárhová elrepít! Mindig is érdekelt, hogy néznél ki űrhajósként, cowboyként, ősemberként, vagy éppen egy híres magazin címlapján, a blue box fotózás mindezt megadja majd neked! Megörökítünk titeket egy olyan helyen, ahol még sosem jártatok, úgy, ahogy még sosem láttátok magatokat.

A blue box fotózás remek program szórakoztató rendezvényeken, céges bulikon, családi napon de fesztiválon is! A fotózás alkalmával vendégeid kiválasztják, hogy milyen kosztümbe bújva szeretnék a képeket elkészíteni, majd a blue box háttér fal előtt, profi fotós készít róluk egészalakos képeket. Az elkészült fotókon pedig egy gyors utómunkával, olyan helyszínné varázsoljuk a hétteret, ahová csak szeretnék magukat képzelni a vendégeid.  Biztosan mindenki jól fog szórakozni, és majd büszkén mutatják meg az elkészült fotókat a barátoknak. Ti pedig biztosak lehettek benne, hogy vendégeitek egy örök élménnyel gazdagodnak, amit nem fognak elfelejteni!

Itt az idő, hogy kiderítsétek, milyen is lenne magatokat egy szuper kosztümös fotón látni! Béréljétek ki rendezvényetekre a Blue box fotózást, és mi garantáljuk a profi munkát és a szórakozást.

 

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez