Boksz

(0 Vásárlói vélemények)

40.000 Ft + ÁFA

Boksz szett bérlése az igazi küzdőknek!
Ha tombol bennetek a rengeteg energia, itt a lehetőség, hogy kiengedjétek!

Leírás

Boksz szett bérlés az igazi küzdőknek!

Miért pont boksz szett? Mert mindenki volt már olyan élethelyzetben, hogy szívesen felvette volna a boksz kesztyűt! Nos, a boksz szett bérlésével ez az álom valóra válhat! Ha tombol bennetek az energia, igazi harcos csapat vagytok, akkor a boksz szett lesz a Ti eszközötök! Itt a lehetőség, hogy kiengedjétek a fáradt gőzt! Sem a boksz zsákot, sem a speed baget nem kell sajnálni. A boksz kesztyűt, a boksz zsákokat és az állványt mi adjuk, nektek csak a bennetek rejlő Rocky-t kell szabadon eresztenetek! Csak a  gyorsaságot és az energiát hozd magaddal, na meg a kollégákat, egy jó kis céges bulira vagy sportnapra, a boksz szettről mi gondoskodunk!
Az ökölvívásnak régi hagyományai vannak, több ezer éves múltra tekint vissza, és mint ilyen, a küzdősportok legnépszerűbb ágazata. Az Olimpiai játékokba Kr.e. 668-tól került be, de már jóval korábbról is vannak feljegyzések az ősi Egyiptomból és az ősi Krétából. Bár ezekben ez időkben még puszta ökölharcról volt szó, és nem ismerték még a manapság használt boksz szettet, de a sport szellemisége azóta sem változott, csak a technika fejlődött hozzá.
Mi most segítünk nektek, hogy ezt az ősi küzdősportot kipróbálhassátok, és átérezzétek a boksz szellemét. Nem kell mást tennetek, mint kibérelni rendezvényetekre a boksz szett sporteszközt, és mi gondoskodunk a játék minden eleméről!
A boksz szett eszköz bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 40.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader