2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Csocsó (Asztali foci) bérlése hosszú távra

Csocsó (Asztali foci) bérlése hosszú távra

Kérj Árajánlatot!

Csocsó bérlés – otthonra is

Csocsóbérléssel nem lehet mellé lőni! Csocsó asztalaink felállítását és üzemeltetését, valamint bajnokság megszervezését és levezetését is vállaljuk.

 

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Csocsó bérlés – irodába és otthonra is

A csocsó bérlés az, amivel nem lehet mellé lőni! Minden korosztályban találunk csocsó őrülteket. Nemtől és kortól függetlenül, a csocsó remek szórakozás mindenki számára, a pár perces mérkőzések felüdülést jelentenek az otthoni munkavégzésben. Mindenki ismeri, mindenki játszott már vele, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki örülni fog neki amint meglátja a rendezvényeden.

Bár a csocsót mára a világon mindenhol ismerik és szeretik, arról nincs biztos megegyezés, hogy honnan is ered. Gyakorlatilag majdhogynem minden európai ország szeretné a magáénak tudni, vannak történetek Angliából, Spanyolországból, Franciaországból és Belgiumból is, melyek mind igazolni szeretnék, hogy náluk találták fel az asztali focit. Ezek a történetek egy valamit bizonyítanak csak, hogy már az 1900-as évek elején több európai országban is megjelent, majd gyorsan közkedvelté vált a csocsó. De, hogy ki volt az első, azt valószínűleg sosem fogjuk megtudni. A lényeg, hogy Ti most sajátotoknak érezhetitek, ha a csocsó bérlés mellett döntötök!

A csocsó asztalainkat, ahogy minden rendezvényeszközünket, fertőtlenítve szállítjuk. Kiszállításkor kollégáink részletes tájékoztatást nyújt az eszköz tisztán tartásáról.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez