Darts tábla bérlés hosszú távra

Darts tábla bérlés hosszú távra

(0 Vásárlói vélemények)

Darts tábla bérlés
Az egyik legrégebbi és legkedveltebb ügyességi játék is elérhető nálunk, színesítsd az otthoni munkát egy kis dobálással!

Leírás

Darts tábla, a kedvenc ügyességi játék eszköze

Az angol eredetű darts az egyik legrégebbi és legkedveltebb ügyességi játék, amit nemtől és kortól függetlenül mindenki szeret játszani, miközben jól szórakozik. Ezért a darts tábla bérléssel nem lehet mellé lőni! 🙂
Vigyél színt home-offiec-ba egy kis dobálással! A szabályok nem bonyolultak, de az egyik legfontosabb, hogy a dobónak 237cm-re kell állnia a darts táblától és mindkét lábnak a dobóvonal mögött kell lennie. A másik alapszabály pedig, hogy az eldobott nyilat akkor sem lehet újra eldobni, hogyha az nem érte el a táblát.
Ha megjött a kedved egy jó kis házi darts versenyhez, akkor nincs más dolgod mint felvenni velünk a kapcsolatot és kibérelni a darts tábla sport eszközt, és mi segítünk, hogy a saját darts bajnokságod megvalósulhasson!
A darts táblát, ahogy minden rendezvényeszközünket, fertőtlenítve szállítjuk. Kiszállításkor kollégáink részletes tájékoztatást nyújt az eszköz tisztán tartásáról.
A darts tábla bérlés nettó díja:

  • 1 napra: 35.000 Ft
  • 1 hétre: 105.000 Ft
  • 1 hónapra: 294.000 Ft
  • 2 hónapra: 367.500 Ft

Az árakért kattints

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader