Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Darts tábla bérlés hosszú távra

Darts tábla bérlés hosszú távra

Kérj Árajánlatot!

Darts tábla bérlés
Az egyik legrégebbi és legkedveltebb ügyességi játék is elérhető nálunk, színesítsd az otthoni munkát egy kis dobálással!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Darts tábla, a kedvenc ügyességi játék eszköze

Az angol eredetű darts az egyik legrégebbi és legkedveltebb ügyességi játék, amit nemtől és kortól függetlenül mindenki szeret játszani, miközben jól szórakozik. Ezért a darts tábla bérléssel nem lehet mellé lőni! 🙂
Vigyél színt home-offiec-ba egy kis dobálással! A szabályok nem bonyolultak, de az egyik legfontosabb, hogy a dobónak 237cm-re kell állnia a darts táblától és mindkét lábnak a dobóvonal mögött kell lennie. A másik alapszabály pedig, hogy az eldobott nyilat akkor sem lehet újra eldobni, hogyha az nem érte el a táblát.
Ha megjött a kedved egy jó kis házi darts versenyhez, akkor nincs más dolgod mint felvenni velünk a kapcsolatot és kibérelni a darts tábla sport eszközt, és mi segítünk, hogy a saját darts bajnokságod megvalósulhasson!
A darts táblát, ahogy minden rendezvényeszközünket, fertőtlenítve szállítjuk. Kiszállításkor kollégáink részletes tájékoztatást nyújt az eszköz tisztán tartásáról.

Kapcsolódó termékek