Dodgebow védőhálóval

Dodgebow védőhálóval

(0 Vásárlói vélemények)

220.000 Ft + ÁFA

Dodgebow, az íjászat új élménye!
Speciális íjászverseny az aktív csapatépítésért.

Leírás

Dodgebow, az íjászat új élménye

Az Éhezők viadala és a Zöld íjász rajongók most testközelből –és teljes biztonságban- megtapasztalhatják az akcióhős szerepét. A DodgeBow most már nálunk is elérhető! Ez a játék ideálisan ötvözi a Dodgeball és a Paintball legjobb elemeit, miközben a játékosokat a nyilak végén lévő habszivacs és védőfelszerelés óvja az esetleges sérülésektől. Maga a játéktér és a szabályok, hasonlóak a paintball-hoz, a különbség, hogy speciálisan kialakított nyilakkal és nyílvesszőkkel kell harcolni.
A játék Kanadából származik, ahol három, íjászatért és paintball-ért rajongó jó barát megalkotta az íjász harcnak ezt a szórakoztató változatát. Az alap ötletük az volt, hogy szerették volna közelebb hozni az íjászatot az emberekhez úgy, hogy az ne csupán szórakoztató és izgalmas legyen, de biztonságos is. Így született meg a Dodgebow ötlete, amely mára már hatalmas rajongótáborral rendelkezik,  világszerte sport klubok alakultak, és különböző versenyeken csapnak össze.
A legjobb az egészben az, hogy nem kell képzett íjásznak lenned, abszolút kezdők is hódolhatnak az élvezetnek. A játékban 2 csoport harcol egymás ellen (maximum 10 fő) és egy játékmenet körülbelül 10 percig tart. Ha szeretitek a kalandokat és izgalmakra vágytok, itt a lehetőség. Próbáljátok ki, milyen az Éhezők viadalában részt venni. Rendeljetek Dodgebow íjászversenyt a céges csapatépítőre, vagy az év végi bulira, és kiderül, ki lesz a kiválasztott.
Harcra fel!
A Dodgebow bérlés ára védőhálóval 220.000 HUF+ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader