Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Euro darts gép bérlése hosszú távra

Euro darts gép bérlése hosszú távra

Kérj Árajánlatot!

Euro darts gép bérlés – garantált szórakozás minden korosztálynak!
Bérelj darts gépet céges bulira vagy családi rendezvényre és mindenki jól fog mulatni!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Euro darts gép bérlés

A darts (ami angol eredetű) az egyik legrégebbi és legkedveltebb ügyességi játék, amit nemtől és kortól függetlenül mindenki tud játszani és jól szórakozik közben. Ezért az Euro darts gép bérléssel nem lehet mellé lőni!
Az Euro darts, Magyarország legnépszerűbb darts gépei közé tartozik, othhoni használatra is tökéletes!  A  darts gép a nyilak célba érkezését és eltávolítását egy elektromos érzékelővel követi, így nektek már nem kell a pontokat fejben tartanotok. A szabályok nem bonyolultak, de az egyik legfontosabb, hogy a dobónak 237cm-re kell állnia a darts táblától és mindkét lábnak a dobóvonal mögött kell lennie! A másik alapszabály pedig, hogy az eldobot nyilat akkor sem lehet újra eldobni, hogyha az nem érte el a táblát.
Mint már említettük, az elektromos Euro darts gépekkel többféle játék is játszható, így ti döntitek el melyik a kedvencetek! A játékszabályok játékonként változnak, de munkatársaink szívesen segítenek eligazodni a játék típusok között és felvilágosítást adni a játékszabályokról. Nektek már nem kell mást tennetek, mint élvezni a játékot és megnyerni a bajnokságot!
Ha megjött a kedved egy jó kis házi darts versenyhez, akkor nincs más dolgod mint felvenni velünk a kapcsolatot és mi segítünk, hogy a saját darts bajnokságod megvalósuljon!
Az Euro darts gépünket, ahogy minden rendezvényeszközünket, fertőtlenítve szállítjuk. Kiszállításkor kollégáink részletes tájékoztatást nyújt az eszköz tisztán tartásáról.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez