2024 április 13, szombat

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Gombfoci bérlés hosszú távra

Gombfoci bérlés hosszú távra

Kérj Árajánlatot!

Gombfoci bérlés, a nosztalgikus szórakozásért.
Futballőrültek számára nehéz jobb szórakozást elképzelni egy igazi gombfoci-bajnokságnál!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Gombfoci bérlés, a nosztalgikus otthoni szórakozásért.

Ez az igazán retro magyar játék, a futballőrültek számára biztosan siker, de a család többi tagja is szívesen beszáll egy játékba. Aki gyerekként próbálta már, és azok is gyorsan megszeretik, akik először játszanak vele.

A gombfoci nemcsak gyerekkorunk kedvenc gyűjtögetős szórakozása, az asztali labdarúgás egy speciális változata, a szektorlabda egyben komoly sportág is. Nehéz jobb szórakozást elképzelni egy futballrajongó számára, mint egy gombfoci-bajnokság. Egy kis kézügyesség és némi kreativitás, ennyi kell gyakorlatilag ahhoz, hogy a gombfociban sikereket érjünk el, nemtől, kortól függetlenül bárki lehet tehát gombfoci bajnok. Ezért a gombfoci bérlés remek ötlet tematikus bulikhoz  vagy osztálytalálkozóra, céges összejövetelekre, de gyerekprogramokhoz is ideális választás.

A gombfoci már az 1920-as évekre a gyerekek kedvenc játékává vált, aztán ahogy a labdarúgás, úgy a gombfoci egyre nagyobb rajongótábornak örvendett. Az elnevezése eredetlieg onnan ered, hogy kabátgombokkal kezdték el játszani, 11 játékossal, mint az igazi futballban, gombozásnak is nevezték kezdetben. Generációról generációra szállt, nagyszülők adták át unokáknak a játék szeretetét. Hamarosan országszerte klubok kezdek alakulni, és az 50-es évek végére sor került az első bajnokságra is Budapesten.
Jelenleg 22 országban játszák hivatalosan és négyévente gombfoci világbajnokságot is rendeznek, amit eddig mindig Magyarország nyert!
A gombfocit, ahogy minden rendezvényeszközünket, fertőtlenítve szállítjuk. Kiszállításkor kollégánk részletes tájékoztatást nyújt az eszköz tisztán tartásáról.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez