Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Kerékpáros ergométer bérlése hosszú távra

Kerékpáros ergométer bérlése hosszú távra

Kérj Árajánlatot!

Kerékpáros ergométer- az állóképesség fejlesztő sporteszköz
Szeretitek a bicikli versenyt? Egy aktív programmal kívánjátok a kollégákat meglepni?Ha a válasz igen, a kerékpáros ergométer a Ti eszközötök!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Kerékpáros ergométer – az állóképesség fejlesztője

Egy jó edzésből nem maradhat ki az állóképesség fejlesztése sem. Erre tökéletesen alkalmas a kerékpáros ergométer, akár otthon is. Nálunk a szett összesen két ergométert tartalmaz, melyeket egy számítógépes szoftver segítségével hálózatba kötve akár versenyek szervezésére, vagy egy megfelelő tematikába beillesztve tréningfeladatként is felhasználhatunk.
Hogy mit is nyújt pontosan ez a sporteszköz? Először is, szórakoztató versenyt, melynek alakulását és eredményeit egy LCD tv-n követhetitek, akár csak az igazi kerékpár versenyeken. Másodsorban pedig, a kerékpáros ergométer egy olyan eszköz, amelyet bárki használhat, kortól és nemtől függetlenül. Használatát mindenki gyorsan elsajátíthatja, miközben nem csak jól szórakozik, de átmozgatja vele az egész testét is. Nem szükséges hozzá komoly sportos múlt, viszont azok számára is kihívást tud jelenteni akik aktívan sportolnak. Erőnlét növelő, és segít többek között a fogyásban és a zsírégetésben. A teljesítmény pedig számokban mérhető, így akár egy virtuális bajnokságot is rendezhettek a kollégák között!
Rendezzetek házi bajnokságot, mérjétek össze állóképességeteket bicikli versennyel a kerékpáros ergométer segítségével. Ez a sporteszköz már nem csak a hivatásos sportolók egyik kedvenc sport eszköze, de beépült a sportolni szerető emberek mindennapjaiba is azáltal, hogy elérhetővé vált edzőtermekben, fitnesz központokban, használata biztonságos és igazán könnyű  elsajátítani. Mind ezek mellett pedig fokozza a szív és légzőrendszer működését és csak minimálisan terheli az ízületeket. Remek stresszoldó és segít fejleszteni a stabilizáló izmokat, ez által az egyensúly érzéket.

Az asztali hokit, ahogy minden rendezvényeszközünket, fertőtlenítve szállítjuk. Kiszállításkor kollégánk részletes tájékoztatást nyújt az eszköz tisztán tartásáról.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez