Konstrukciós játékok

Konstrukciós játékok

(0 Vásárlói vélemények)

55.000 Ft + ÁFA

Fejleszti a gyerekek motorikus képességeit, kreativitását és az egyik legegyszerűbb, de legnagyszerűbb szórakozási forma! Béreljetek Ti is konstrukciós játékokat rendezvényetekre a gyerekek fejlesztő szórakoztatásáért.

Leírás

Konstrukciós játékok gyerekeknek

A gyermeki képzelőerő határtalan, és mindegyikükben ott rejtőzik az építés és alkotás iránti vágy. Ezért a konstrukciós játékokkal nem lehet mellélőni. Fejleszti a gyerekek motorikus képességeit, kreativitását, és a koncentrációt, és az egyik legegyszerűbb, de legnagyszerűbb szórakozási forma! Családi napok elengedhetetlen kelléke, de minden olyan rendezvényre ajánljuk, ahol tudjuk, hogy számíthatunk gyerekközönségre is.

Mi szeretjük, ha gyerekeknek a sportos szórakozás mellett, tudunk nyújtani olyan programot is, amiben igazán elméllyedhetnek és fejleszti őket, miközben továbbra is jól szórakozank. Fontosnak tartjuk fejleszteni a gyerekek kreativitását és koncentrációs képességét, mindezt természetesen játékos formában. A konstrukciós játékok pontosan ezt nyújtják! Úgy foglalják le a kicsiket, hogy miközben jól szórakoznak, tanulnak és kiélhetik kreativitásukat is. Nem is beszélve arról, hogy amíg ők játszanak, addig a szülőknek is lesz egy kis ideje a szórakozásra. Béreljetek Ti is konstrukciós játékokat rendezvényetekre, és nyújtsatok többet gyerek vendégeiteknek a puszta szórakozásnál!

A konstrukciós játékokat 2 éves kortól minden kisgyermek nyugodtan használhatja. Kültéri-és beltéri rendezvényekre egyaránt ajánljuk, egy lehetőleg külön erre a célra kialakított területen.

A konstrukciós játékok bérlésének napi díja 8 órányi időtartamra: 55.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0

Ajánlatkérés:


preloader