Lecsúszó kötélpálya

Lecsúszó kötélpálya

(0 Vásárlói vélemények)

300.000 Ft + ÁFA

Lecsúszó kötélpálya bérlés
Megfelelő körülmények között akár 60 méter hosszú mobil pályát is tudunk építeni. Éld át a lecsúszás örömét!

Leírás

Lecsúszó kötélpálya a kalandos csapatépítő

Miért pont a lecsúszó kötélpálya? Azért, mert olyan élményben lesz részetek, amilyet legutóbb csak gyerekként élhettetek át! Fára mindenki mászott gyerekként, a csúszás örömét pedig már egész kicsiként megtapasztaljuk, amikor a játszótéren egymás után csúszunk le a csúszdáról, és már rohanunk is vissza, hogy újra átélhessük. A lecsúszó kötélpálya pontosan ezeknek az élményeknek a keveréke, de még annál is több, hiszen a természetben szabadon száguldva csúszhatunk le egy speciálisan kialakított kötélpályán, miközben igazi Tarzannak érezhetjük magunkat! Rendkívül felszabadító érzés.
A lecsúszó kötélpálya rendelése remek ötlet csapatépítő tréningekre, mert igazi kalandokat kínál, miközben a társaság minden tagja felszabadultan szórakozik. Családi napok és sport napok izgalmas helyszíne is, ahol kicsik és nagyok egyaránt átélhetik a csúszás örömét melyet az adrenalin ad.
Megfelelő körülmények (fás terület) között, akár 60 méter hosszú mobil pályát is tudunk építeni, hogy átéld Te is a lecsúszás örömét!
A lecsúszó kötélpálya bérlés napi díja (a pálya hosszától függően) 8 órányi időtartamra: 300.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader