Lökd meg a kecskét

(0 Vásárlói vélemények)

110.000 Ft + ÁFA

Lökd meg a kecskét had szóljon!
A vásárok és búcsúk atmoszféráját idézi ez a tradicionális erőjáték, amely igazi férfipróba.

Leírás

Lökd meg a kecskét had szóljon!

A Lökd meg a kecskét játék a vásárok és búcsúk atmoszféráját idézi. Tradicionális erőjáték, amely egy igazi férfipróba, tökéletes választás családi napokra, fesztiválokra de a céges bulit feldobja. Itt a lehetőség, hogy kiengedjétek a fáradt gőzt! Mérjétek össze a kollégákkal, barátokkal, ki a  legerősebb, és a céges buli vagy falunap máris izgalmas versennyé válik, közben pedig garantáltan sokat fogtok nevetni.

Rendezzetek igazi vásári hangulatot, és a lányokat se hagyjátok ki a buliból! Megfogtok lepődni, ha azt gondoljátok, hogy a Lökd meg a kecskét csak a férfiak játéka! Egy biztos, a vicces helyzetek és szórakozás garantált, ha a céges rendezvényt feldobjátok ezzel a szórakoztató eszközzel! Nem kell mást tennetek, mint megrendelni ezt az erőjátékot, és mi gondoskodunk a játék minden eleméről és szórakozásról!

Vajon te fel tudod lökni a kecskét a pálya tetejéig? Szedd össze minden erődet, gyürkőzz neki, és lökd meg a kecskét, hogy a lehető legmagasabbra csússzon fel a sínpályán! Varázsold céges rendezvényedet igazi vásári mulatsággá!

Az eszköz területigénye 3×5 méter, kültéri helyszínre ajánljuk.
A Lökd meg a kecskét napi díja 8 órányi időtartamra: 110 000Ft+ ÁFA.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader