2024 július 23, kedd

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Online Kéktúra – csapatépítő program

Online Kéktúra – csapatépítő program

Kérj Árajánlatot!

Cél a teljes 1.168 kilométer megtétele a Kéktúra útvonalon, melyet a résztvevők egyéni, vagy csoportos kirándulásokkal lassan összegyűjtenek.

Az Országos Kéktúra egy Magyarország északi tájain végighaladó folyamatos, jelzett turistaút. Kirándulás közben biztosan mindenki felfigyelt már a jellegzetes kék turistajelzésekre, amelyek ezt az útvonalat jelölik. Az Országos Kéktúra a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra és az Alföldi kéktúra alkotja az Országos Kékkört, aminek teljesítése a hazai túrázó közösség egyik kedvelt célja.
Az Országos Kéktúra teljes hossza 1.168 km, mindez több, mint 30.000 méter szintkülönbséggel. A kéktúra útvonala 27 szakaszra van bontva, melyek között akadnak rövidebbek, melyek a kezdőknek lehetnek ideálisak, és bőven akad köztük 60 kilométeres, vagy annál hosszabb is a gyakorlott túrázóknak. Az Online Kéktúra remek választás lehet az év minden szakában, hiszen az évszaknak megfelelő túraruházatot magunkra öltve már bele is vághatunk a távok teljesítésébe. A résztvevő csapat célja, a meghatározott idő alatt a lehető legtöbb túraútvonal teljesítése, úgy, hogy a távok megtételét bizonyítandó rögzítik is kirándulásaikat telefonjukkal. Mivel a Kéktúra országunkat hosszában szeli át, problémát jelenthet az oda és visszautazás, így ezeket ki lehet váltani egy tetszőleges helyen teljesített, a kéktúra valamely szakaszával megegyező hosszúságú sétával. Cél tehát a teljes 1.168 kilométer megtétele, melyet a résztvevők egyéni, vagy csoportos kirándulásokkal lassan összegyűjtenek.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez