Vizi trambulin

(0 Vásárlói vélemények)

55.000 Ft + ÁFA

Vízi trambulin a nyár slágere!
A vízi trambulin bérlésével biztos lehetsz benne, hogy garantáltan nem lesz unatkozó gyerkőc a környéken!

Leírás

Vízi trambulin a nyár kedvence

Lehet a trambulint nem szeretni? Mi nem hinnénk! Egyszerűen mindenki imád ugrálni trambulinon, legyen szó gyerekről, vagy felnőttről. Az ugrálás, és pillatannyi repülés élménye boldogsághormont és adrenalint termel, így ez a megfejtés arra, hogy miért töretlen ennek sport és szórakoztató eszköznek a sikere már évszázadok óta. Gondoltad volna, hogy a trambulin elődjét már az ősi Kínában és Egyiptomban is használták? De az első feljegyzések a trambulin használatáról az inuit eszkimóktól származnak, akik rozmár bőrt használtak hozzá, és egyértelműen játékra is használták amellett, hogy életmentő eszközként is funkcionált. 2000-óta pedig már olimpia sportág is.
A vízi trambulin bérléssel biztosra vehetitek, hogy a rendezvényetek nem lesz lapos! Akár családi napot vagy sportnapot szerveztek, legyen szó fesztiválról vagy falunapról, a vízi trambulin sosem áll majd üresen. Amire még számítani lehet, hogy a rendezvény végén a szülők nehezen fogják tudni lekönyörögni a csemetéket róla.
Mi lehetne izgalmasabb egy nyári meleg napon, mint egy gumiasztalon, vízben ugrálni. Gyertek gyertek és próbáljátok ki, ha és amennyiben vizes terület áll rendelkezésetekre. Higgyétek el a gyerekek nagyon fogják élvezni, nehezen tudjátok majd Őket a játék közeléből elhozni.
A vízi trambulin bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 55.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader