Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ahhoz, hogy ajánlatot tudjunk nektek küldeni a kívánt eszközökkel, programokkal kapcsolatban, a következő információkra van szükségünk:

-rendezvény/bérlés dátuma

-rendezvény/bérlés időpontja (aznap mettől-meddig)

-pontos cím, helyszín

-megrendelni kívánt eszközök, programok, darabszámok
-építés, bontás ideje

-elérhetőségek

-bármi egyéb, amit fontosnak érzel

A listaárak 8 óra üzemidőre vonatkoznak.
8 óránál hosszabb üzemidő esetén az árat a megrendelővel történt megegyezés alapján alakítjuk ki. Általában minden óra plusz 10%-kal növeli a listaárakat.
Ha több napra szeretnél bérelni tőlünk eszközt, vagy programot, a második-harmadik további napokra egyre növekvő kedvezményt tudunk adni neked a listaárból.
Természetesen igen. A szállítási költséget az ajánlatban feltüntetjük.

Telephelyünk Budapesten, a Csillaghegyi úton található, a szállítási költséget innen számoljuk.

Ha szükségesnek érzitek, hogy a programokat, játékokat hozzáértő személyzet fogja össze, biztosítunk animátorokat is. Számos eszközünk árába pedig eleve bele van kalkulálva az üzemeltető személyzet díja, hiszen nélkülük nem tudna üzemelni az adott eszköz.

Minden engedélyköteles eszközünk érvényes ÉMI-TÜV engedéllyel rendelkezik.

Animátoraink, játékvezetőink, instruktoraink rendelkeznek a munkájukhoz szükséges iratokkal, igazolványokkal.
Ha több eszközt, vagy több napra szeretnétek rendelni, akkor természetesen egyéni megbeszélés alapján tudunk kedvezményeket biztosítani.
Számos eszközünk speciális körülmények között telepíthető, kérünk, ezekről kérdezz meg minket. Ám általában vízszintes felület, könnyű megközelíthetőség tehergépjárművel, áramfelvételi lehetőség 20 méteren belül szükséges szokott lenni a sikeres telepítéshez.
A nagyobb eszközeink esetén (pl: mászófal, kalandpark, bagjump, eurobungee stb.) mindenképpen szükség van a helyszínek előzetes ismeretére. Ha van lehetőség kisebb játékok esetén is szeretünk előzetesen információt gyűjteni a helyszínről, hogy a rendezvény napján ne ütközhessünk akadályokba.
A bontást a rendezvény után, a vendégek távozásakor szoktuk elkezdeni. Ha a program, vagy bármilyen más körülmény miatt nem tudunk aznap bontani, szívesen elpakolunk a rendezvény utáni napok egyikén. A plusz költségeket az ajánlatadás folyamatában egyeztetjük.

Természetesen nem. Animátoraink jól kommunikálnak felnőttekkel, gyerekekkel, minden korosztállyal egyaránt.

Csapatunk tagjai között akad labdarúgó-, kosárlabda-, asztalitenisz-, tenisz-, röplabda-, tollaslabda-, kézilabda játékvezető is. Ha versenyt szeretnél szervezni, ránk bízhatod magad!

Szívesen vállaljuk egész napos, vagy akár több napos rendezvények teljes körű szervezését, legyen szó az infrastruktúráról, a helyszínről, a cateringről, fellépőkről, bútorokról, hangosításról, programokról, versenyekről.

Sok-sok rendezvényhelyszínnel állunk napi kapcsolatban, így szívesen segítünk neked a megfelelő helyszín felkutatásában.

Ha még nincs koncepciód, ötleted, témád, bízd ránk magad, hogy egy teljes ötletcsomaggal rukkoljunk elő a rendezvény kapcsán.

Nagyon fontosnak érezzük, hogy napra készek és aktuálisak legyünk. Minden évben készülünk valami új eszközzel, aktivitással. Fontos, hogy az élmény, amit a vendégeid rajtunk keresztül Tőled kapnak, feledhetetlen legyen.