2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

RENDEZVÉNY­SZERVEZÉS

Céges családi napok, sportnap szervezése már 50 főtől

Céges családi nap

A vállalati családi nap közelebb hozza egymáshoz az embereket – kicsiket és nagyokat egyaránt.

Szervezhető beltérben, de az igazán élvezetes családi napok időpontja a késő tavasz vagy a kora ősz, amikor egy nagyobb területet kibérelve az egész nap a programoké és szórakozásé.

Több mint 20 éve szervezünk kisebb, nagyobb családi napokat, ahol egészen pár hónapos kortól 99 éves koráig mindenkinek készülünk aktivitással. A családi nap sikerét saját eszközparkunk biztosítja: légvárak, extrém eszközök, retro játékok, Angry Birds csúzli, több tudat biciklis, focis játék, amik szakképzett animátoraink irányítása alatt nyújtanak önfeledt szórakozást.

Vállalati sportnap

Vagy akár céges családi-és sportnap. Csak rajtatok múlik, hogy a céges sportnap belsős versenyeket tartogasson vagy a családtagokat is invitáljátok-e egy közös sportolásra. 

„A sport minden férfi és nő öröksége, hiánya semmivel sem pótolható”.

A céges sportnapot több tucat saját sporteszközzel támogatjuk, minden korosztályszámára. Elkészítjük a versenykiírásokat, kisorsoljuk a csapatokat, szakképzett bírókkal lebonyolítjuk a mérkőzéseket és jutalmazzuk a nyerteseket. A hagyományos sportversenyeken túl egészen extrém küzdelmeket is szervezünk, mint például a Dodgebow.

Legnépszerűbb sportnap elemeink:

Falunap programok

Miért legyen átlagos a falunap, ha különleges is lehet? Vonzd be a családokat, fiatalokat és idősebbeket is a rendezvényre!

Sok hagyományos népi program és gyerekprogram közül választhatsz a kicsik és nagyok szórakoztatásához és gondoskodj a sportos eszközökről is, hogy az aktív közönség is szuperül érezze magát! Bérelj szkander- és boxgépet, hogy kiderüljön ki is a falu bikája.

Klasszikus vásári és népi játékok bérlése és sportprogramok szervezése falunapokra, városi napokra, nemzeti ünnepségekre, majálisra, pünkösdre, szüreti fesztiválokra, hogy rendezvényed kiemelkedő legyen.

Ezeket az eszközöket és programokat vesd be, hogy felejthetetlen legyen a falunap:

Fesztivál sporthelyszínek

Pörgesd fel még jobban a bulit! Velünk teljesítheted a fesztiválozók magas mozgás igényét és ha még nem lenne elég, fokozd az adrenalin szintet extrém eszközökkel!

Széles eszközparkunkkal készséggel állunk rendelkezésedre, ha szeretnéd feldobni és tovább színesíteni az eseményt. Változatos programokkal mindenki kedvére tehetsz, érkezzen akár közelről vagy egészen messziről. Varázsold el a közönséged, hogy felejthetetlen emlékekkel zárja a fesztivált.

Kihagyhatatlan sport- és extrém eszközök fesztiválra:

Így szervezünk sportnapot és családi napot

A tökéletes rendezvény alapos szervezést igényel.

1

Ajánlat­kérés

1

2

Igények megis­merése

2

3

Kreatív tervezés, ajánlat­adás

3

4

Program véglege­sítése

4

5

Rendez­vény előkészí­tése

5

6

Rendez­vény lebonyo­lítása

6