2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Rekesztorony építés

Rekesztorony építés

Kérj Árajánlatot!

Ha igazán őrült bulit szeretnél tartani, akkor olyan programmal érdemes megbolondítanod céges rendezvényedet, mint a rekesztorony építés.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Rekesztorony építés a szórakoztató kihívás

A rekeszpakolás, az igazán őrült bulik izgalmas és nagyon szórakoztató rendezvényeszköze. Ha vicces, és egyben kihívással teli céges rendezvényre vágytok, akkor olyan programmal érdemes megbolondítani a bulit, mint a rekesztorony építés. Ennél a különleges ügyességi feladatnál, a résztvevőknek sörös rekeszekből kell egy 6 méter magas állványon biztosítva tornyot építeniük. A feladat nem egyszerű, de biztosítunk róla, hogy nagyon szórakoztató, izgalmas és biztonságos is. Jó választás, ha olyan rendezvényt szeretnél szervezni, ahol az embereknek aktív és könnyed szórakozást szeretnél nyújtani. Legyen szó csapatépítő tréningről, sportnapról vagy családi napról, az izgalmas kikapcsolódás garantált!

Egyensúlyérzék, leleményesség és egy kis bátorság sem árt hozzá, de megnyugodhattok, mert nem leselkednek veszélyek a játékosokra, a felső biztosításnak köszönhetően mindenki balesetmentesen halmozhatja egymásra a rekeszeket miközben a többiek lentről szurkolnak neki.

A rekeszpakolás területigénye 10×10 méter vízszintes, lehetőleg füves vagy beton talajt igényel. Csapatunk minden biztonsági követelményt figyelembe véve állítja össze a torony építéshez szükséges eszközöket, hogy nektek már csak a játékra kelljen koncentrálni.

A rekeszépítés használatának feltétele a 100 cm-es testmagasság.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez