2024 július 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Twister mászófal

Twister mászófal

Kérj Árajánlatot!

Twister mászófal a játékos falmászás
Képzelj el egy 3,5 méter magas negatív falat, melyre csak két rúd segítségével tudsz felmászni és mindezt csak bizonyos helyeken használhatod.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Twister mászófal, a játékos falmászás

Mindenki ismeri  és szereti a Twister társasjátékot. A Twister fal viszont még annál is szórakoztatóbb! Ugyanis itt már nem vízszintesen, hanem függőlegesen kell játszani. A Twister mászófal az egyik legszórakoztatóbb eszközünk, mert egy játékos ügyességi eszköz, amit nemtől, kortól függetlenül bárki nyugodtan kipróbálhat, és biztosan élvezni fog! Magyarországon először nálunk mutatkozott be ez a garantáltan szórakozást nyújtó mászófal. De nem kell megijedni, még az is élvezni fogja, aki esetleg tériszonyos. A Twister fal ugyanis  három méter magas, így nagy előnye továbbá, hogy beltéri használatra is alkalmas. Könnyen felállítható, és csak 3×4 méteres alapterületre van hozzá szükség. A minimális helyigény mellett viszont maradandó élményt nyújt a használata!

A játékszabály egyszerű, az ismert Twister játékhoz hasonlóan, a játék legelején kisorsolunk egy színt. A játékos csak azokra a fogásokra léphet, illetve azokba a lyukakba rakhatja a cölöpöket, amelyik színt kisorsoltuk. Így kell eljutnia a fal tetejéig. Bárki könnyedén kipróbálhatja, kollégáink segítenek a játék során, hogy biztosan mindenki sikerélménnyel térjen haza a Twister mászófal kipróbálása után!

A Twister mászófal minden rendezvényen nagy sikert arat, legyen az családi nap, sportnap vagy céges buli. Mindenki ki akarja próbálni! Gyerekek és felnőttek egyaránt élvezik, hiszen nem csak szórakoztató játszani, de nézni is az. Bérelj Twister mászófalat rendezvényedre, és mászasd meg munkatársaidat! Biztos lehetsz benne, hogy a buli nem fog ellaposodni!

A mászófal maximum 120 kg-os testsúlyig használható.
A Twister falat csak 10. életévüket betöltöttek vagy 120 cm magasság felettiek vehetik igénybe.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez