2024 április 13, szombat

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Asztali hoki

Asztali hoki

Kérj Árajánlatot!

Asztali hoki bérlés- a nosztalgikus játékélmény!
Jégkorong egy asztalon? Igen 6-6 játékos küzd egymással és három harmad áll rendelkezésükre, hogy legyőzzék az ellenfelet.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Asztali hoki bérlés – a nosztalgikus játékélmény!

Az asztali hoki bérlés az egyik legjobb ötlet, ha beltéri rendezvény szervezésében gondolkozol! Hogy miért? Mert aki a csocsót szereti (márpedig a csocsót mindenki szereti), az imádni fogja az asztali jégkorong játékot is! Nem kell hozzá más, csak 4×4 méternyi szabad terület és lelkes játékosok.

A jégkorong asztali változata sokkal jobban hasonlít a valódi sportágra, mint a csocsó a labdarúgásra, ráadásul a tévés meccsekkel ellentétben itt mindig látjuk a pakkot! Sokunknak vannak emlékei gyerekkorából az asztali hoki valamilyen verziójával. Ezek az élmények azonnal visszatérnek, amint elkezdjük a játékot és újra gyereknek érezhetjük magunkat! Elsőre bonyolultnak tűnhet, de pillanatok alatt ráérez mindenki az asztali hoki szépségeire.

A asztali hoki bérlés a téli, karácsonyi rendezvényekre tökéletes választás, de bármely más eseményt feldobhat, legyen az sportnap, családi nap vagy céges buli. A tapasztalat az, hogy amelyik rendezvényre csocsót és asztali hokit is béreltek, ott egy idő után tumultus alakult ki az asztali hoki körül. Csocsóval sok helyen lehet játszani manapság, viszont asztali hokival játszani már kevesebb lehetőség van, mióta játéktermek sincsenek mindenhol. Így ez az asztali játék napjainkban nosztalgikus hangulatot idéz, és mindenki örömmel játszik vele, amint lehetősége adódik rá!

Idézd fel gyermekkorod, rendezz asztali hoki bajnokságot kollégáidnak, barátaidnak. Az asztali hoki bérlés olyan lehetőség, ami összehozza az embereket egy rendezvényen. Biztos lehetsz benne, hogy mindenki örülni fog és örömmel csatlakozik majd a versenyhez!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez