2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Tollaslabda állvány

Tollaslabda állvány

Kérj Árajánlatot!

Tollaslabda állvány bérlés outdoor rendezvényekre.
Tollasozni mindenki szeret, így ezzel a sport eszközzel nem hozol rossz döntést!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

 Tollaslabda állvány bérlés

Tollaslabda állvány bérlése nemcsak családi napokra és sportnapokra, hanem gyakorlatilag bármilyen outdoor rendezvényre kiváló választás. A tollast mindenki ismeri és szereti, kortól, nemtől függetlenül, ezért ezzel a rendezvényeszközzel nem hozhatsz rossz döntést. Az viszont nem biztos, hogy mindenkinek volt már alkalma kipróbálni a játék sport verzióját, hiszen a strandon vagy nyári pikniken nincs mód a tollaslaba állvány mellett játszani, ami más hangulatot és élményt ad ennek a remek és szórakoztató sportnak.

A tollaslabbának igen tekintélyes múltja van, feljegyzések szerint, i.e. 2000 körül Kínában játszották előszőr a tollas ősét, ami még nem igazán hasonlított a mai formájára, aprópénzekre kötöttek tollakat, és ezeket tenyérrel ütötték. Jóval később, Franciaországan, a 16. században kezdték el használni a maihoz hasonló változatait, amik aztán gyorsan elterjedtek egész Európában, de a mai tollaslabda sport születését az angoloknak köszönhetjük, Badmintonból, ahol a a 19.száazd végén előszőr játszották sportszerűen ezt a játékot.
Most Ti is kipróbálhatjátok, hogy milyen érzés lehet versenyszerűen tollasozni, ha kibérelitek rendezvényetekre az ellensúlyos és cövekelhető állványainkat, amikkel megrendezhetitek saját, házi tollaslabda bajnokságotokat.

Az állványok felállítását, üzemeltetését és a bajnokság levezetését is vállaljuk.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez