Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Streetball palánk

Streetball palánk

Kérj Árajánlatot!

Streetball palánk a sportnap sztárja!
Bérelj streetball palánkot rendezvényedre és rendezd meg saját bajnokságod kollégáiddal, barátaiddal.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Streetball palánk, a sportnap sztárja!

Ha sportnap, akkor streetball! Bérelj streetball palánkot rendezvényedre, és hozd mozgásba az embereket! A streetball a kosárlabda kötetlenebb, utcai formája, sportrendezvényekre, sportnapokra, de akár családi napokra is tökéletes választás.  Nevéből eredően, alapvetően kültéri sport, de nagyobb rendezvényteremben nem akadály a beltéri használata sem! 10×10 méter minimum szabad terület szükséges hozzá, és már is indulhat a mérkőzés! Streetball palánk segítségével komolyabb méretű bajnokságot is könnyen meg lehet szervezni, amiben mi örömmel segítünk neked! A streetball palánkok felállítása és üzemeltetése mellett a bajnokság levezetését is vállaljuk.

Az utóbbi évtizedekben hatalmas népszerűségre tett szert világszerte a kosárlabda utcai változata, vagyis a streetball. Az okok valószínűleg abban rejlenek, hogy a szabályok itt sokkal kötetlenebbek mint a kosárlabdában, leginkább a fair playre épül a játék menete, nincs egyesített szabályzat. Alapvetően azért bizonyos pontok adottak, például, hogy 3-3 ellen mérkőzik meg egymással, bár az utcán ezt is felül szokták írni, és 4, 5 fős csapatokkal is játszanak. A kosárlabdából ismert 3 másodperces szabály a streetballban nincs, és feldobás sincs, a védekező csapat kapja a labdát. Cserélni a labda birtoklásakor lehet.

Dobd föl a rendezvényedet egy laza streetball körmérkőzéssel! Bérelj streetball palánkot és mozgasd át kollégáidat, barátaidat a kosárlabda utcai változatával. Jó szórakozás és remek sport, nem fogjátok megbánni!

Kapcsolódó termékek