Kispályás focikapu

(0 Vásárlói vélemények)

45.000 Ft + ÁFA

Leírás

Kispályás focikapu a sportnapok kötelező eszköze

A kispályás focikapu alapvető rendezvényeszköz ha sportnapról van szó, hiszen a focitorna kötelező programpont minden ilyen rendezvényen. Egyéb, valamilyen szinten sporthoz kötődő eseményt vagy céges rendezvényt is kiválóan fel lehet dobni egy kis focival. Tapasztalatunk szerint, ha biztosra akarsz menni a céges sportnapon, akkor a focival egyszerűen nem tudsz mellé lőni!

A labdarúgás számunkra nemzeti sport. És nem csak azért, mert a múltban kimagasló eredményeket értünk, hanem mert  kortól és körülményektől függetlenül, a foci részét képezi a mindennapjainknak és történelmünknek is. Mindegy, hogy az utcán, a parkban vagy sportpályán, iskolában vagy egyesületben, de az biztos, hogy mi magyarok szeretjük a futballt játszani! És a lényeg ebben rejlik, mert összehozza a csapatot, miközben ezt a remek sportot játsszuk és jól szórakozunk. Ezért ha csapatépítőt tervezel sporttal egybekötve, a kispályás focikapu bérlése akkor is remek választás lesz.

Ha kispályás focitornával turbóznád fel a céges rendezvényt, bérelj tőlünk egy pár kispályás (kézilabda) labdarúgó kaput. Kérésre egyéb pályaépítési munkálatokat is elvégzünk.

1 pár kispályás (kézilabda) labdarúgó kapu.
A kispályás focikapu bérlésének napi díja 8 órányi időtartamra: 45.000 Ft+ ÁFA.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader