Ping pong asztal

(0 Vásárlói vélemények)

40.000 Ft + ÁFA

Asztalitenisz-mindenki kedvence!
Bérelj ping pong asztalt rendezvényedre, és a szórakozás és siker garantált!

Leírás

Asztalitenisz- mindenki kedvence.

Mi még nem találkoztunk olyan emberrel, aki ne szerette volna a ping pongot! Hogy miért? Mert kicsiktől az idősebb korosztályig bárki örömét leli egy jó kis asztali tenisz bajnokságban, legyen az családi bajnokság vagy céges buli! Nem számít a felkészültség, hiszen egy kis gyakorlással mindenki gyorsan belejön ebbe a szuper labdajátékba. Ping pong asztallal bárhol találkozunk, iskolákban, parkokban vagy rendezvényeken, az biztos, hogy csoportok várnak körülötte, hogy ők lehessenek a következők vagy éppen szurkolnak a játékosoknak.

Az asztalitenisz egészen hosszú múltra tekint vissza, bizonyos források szerint már a 12. században játszották a pingpong elődjét. Ahogy mai formájában ismerjük, úgy a 19.századi Angliában jelent meg először, és az úriemberek kedvelt szórakoztató sportja lett. Majd egészen gyorsan meghódította gyakorlatilag az egész világot, a 20. század második felére Ázsiában, főleg Kínában, Koreában és Japánban vált a legnépszerűbb sportággá.
Mivel a ping pong, egy bárki által űzhető sport, így nemcsak a kifejezetten laza, sportközpontú céges bulikon vagy sportnapokon bevált program , de gyakorlatilag bármilyen összejövetelt, akár még egy inges-nyakkendős rendezvényt is meg lehet bolondítani egy kisebb asztalitenisz bajnoksággal! Falunap, családi nap, céges karácsony vagy fesztivál, a siker  garantált!

10 db Joola versenyasztallal rendelkezünk, de partnereink segítségével gyakorlatilag korlátlan mennyiségű asztalt, hálót,  ütőt és labdát tudunk biztosítani egy-egy rendezvényre. Eddigi rekordméretű asztalitenisz eseményünk egy 120 fős bajnokság levezetése volt.

Ping pong asztalaink napi bérleti díja: 40.000 Ft+ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader