Pannaball aréna

(0 Vásárlói vélemények)

80.000 Ft + ÁFA

A Pannaball, vagyis a Panna futball Hollandiából származik. A legújabb formája az utcai focinak, egy hihetetlenül dinamikus játék, amit minden focista és drukker örömmel próbál ki.

Leírás

Pannaball aréna rendezvényedre?
A Pannaball, vagyis a Panna futball Hollandiából származik. A legújabb formája az utcai focinak, egy hihetetlenül dinamikus játék, amit minden focista és drukker örömmel próbál ki. A Panna egy Holland szleng kifejezés, ami olyan speciális, szabadstílusú cselezési technikára utal – de röviden: kötényt adunk neki. Talán mondanunk sem kell mennyire fejleszti a labdakezelési és cselezési készséget ez az ügyességi labdajáték, és, hogy tökéletes csapatépítő program! Ebben a játékban csak élvezned kell a futball örömét!
Egy Pannaball mérkőzés három percig tart és, ha nálad a labda, tíz másodperced van, hogy akcióba lépj. A pályát egy 5 méter átmérőjű Panna palánk határolja. Az eszköz kültéren és beltéren egyaránt telepíthető, helyigénye minimum 6 x 6 méter.
A panna aréna különlegessége, hogy a pályát háló veszi körbe, így amiatt sem kell aggódni, hogy a nagy cselezgetésben a labda messzire repülne.
A Pannaballhoz szükséges vízszintes felület, de ez lehet beton, vagy fű is.
A Pannaball bérlésének díja 8 órányi időtartamra: 80 000 Ft + ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
preloader