2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Pannaball aréna

Pannaball aréna

Kérj Árajánlatot!

A Pannaball, vagyis a Panna futball Hollandiából származik. A legújabb formája az utcai focinak, egy hihetetlenül dinamikus játék, amit minden focista és drukker örömmel próbál ki.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Pannaball aréna rendezvényedre?

A Pannaball, vagyis a Panna futball Hollandiából származik. A legújabb formája az utcai focinak, egy hihetetlenül dinamikus játék, amit minden focista és drukker örömmel próbál ki. A Panna egy Holland szleng kifejezés, ami olyan speciális, szabadstílusú cselezési technikára utal – de röviden: kötényt adunk neki. Talán mondanunk sem kell mennyire fejleszti a labdakezelési és cselezési készséget ez az ügyességi labdajáték, és, hogy tökéletes csapatépítő program! Ebben a játékban csak élvezned kell a futball örömét!

Egy Pannaball mérkőzés három percig tart és, ha nálad a labda, tíz másodperced van, hogy akcióba lépj. A pályát egy 5 méter átmérőjű Panna palánk határolja. Az eszköz kültéren és beltéren egyaránt telepíthető, helyigénye minimum 6 x 6 méter.
A panna aréna különlegessége, hogy a pályát háló veszi körbe, így amiatt sem kell aggódni, hogy a nagy cselezgetésben a labda messzire repülne. A Pannaballhoz szükséges vízszintes felület, de ez lehet beton, vagy fű is.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez